Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

James Arthur - Safe Inside

Cover James Arthur - Safe Inside
Digital
Columbia 1198271687

Nummer

Jaar:2016
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Jonathan Quarmby
Emma Rohan
James Arthur
Producer:Bradley Spence
Alex Beitzke
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:18/03/2017 / Piek: 17 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 17 (V)

Tracks

03/02/2017
Digital Columbia 1198271687 (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Safe Inside (Mark McCabe Remix)
3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42Back From The Edge [Deluxe Edition]Columbia
88985349552
Album
CD
28/10/2016
3:42Back From The EdgeColumbia
88875185172
Album
CD
28/10/2016
Mark McCabe Remix3:28Safe InsideColumbia
1198271687
Single
Digital
03/02/2017
Mark McCabe Remix3:27Urban Dance 20Warner
5054197-6767-2-7
Compilatie
CD
14/04/2017
3:42Acoustic Hour - We Are Independent Vol 3Ballhaus
5054197-8480-2-5
Compilatie
CD
27/10/2017

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible16/03/2013325
You're Nobody 'Til Somebody Loves You26/10/2013Tip: 28 
Recovery30/11/2013Tip: 11 
Say You Won't Let Go22/10/20161024
Safe Inside18/03/2017Tip: 17 
Can I Be Him17/06/2017Tip 
Sun Comes Up (Rudimental feat. James Arthur)08/07/2017Tip: 1 
Naked03/02/2018388
You Can Cry (Marshmello x Juicy J feat. James Arthur)19/05/2018Tip 
Empty Space17/11/2018Tip 
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)29/12/2018721
Nobody (Martin Jensen & James Arthur)27/04/2019Tip 
Falling Like The Stars18/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/20137423
Back From The Edge05/11/20161932
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 14)

sanremo
Member
**
2+

ul.tra
Member
****
Gute Nummer

southpaw
Member
****
Hat gute Ansätze, bleibt aber nicht im Ohr.

Chartsfohlen
Member
****
Der jammernde Unterton in James Arthurs Stimme stört mich auch hier wieder ziemlich, zumal er mich leider überhaupt nicht berührt und einen eher forcierten Eindruck macht. An sich ist das aber eine ordentliche Pop-Nummer.

Knappe 4.

drogida007
Member
****

Nichts besonderes aber ok.

gherkin
Member
****
Zeer degelijk plaatje weer van deze James Arthur.

DeejayDave
Member
****
Die Mark McCabe remix kan ik zeker smaken. Al is het origineel ook niet verkeerd.

vancouver
Member
****
solide genau - gute Produktion stimmge Instrumentierung

tgebele
Member
***
Mir ist das zu langweilig - und seine Stimme finde ich zu "weinerlich".

Kirin
Member
***
Eher langweilig.

Kamala
Member
****
...die Orgel und Pianobegleitung machen Safe Inside zum hörenswerten Titel, denn die weinerliche Stimme, die ja ganz besorgte Worte wie "If you're home I just hope that you're sober" sowie "all we know is the sun will rise, thank your lucky stars that you're alive", verlauten lässt, wirkt hier beinahe zu aufgesetzt - schön aber auch etwas beliebig -...

Fabio (auch Fabi GaGa)
Member
*****
Weitere starke Nummer von James!
Dieses Album vermag mich bisher sehr gut zu überzeugen, nein gar positiv überraschen!! 5*

ShadowViolin
Member
****
Solider Song, wenn auch nichts aussergewöhnliches. 4*
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.