Login
België (Vlaanderen)

Tiziano Ferro - Potremmo ritornare

Cover Tiziano Ferro - Potremmo ritornare
Digital
Universal 00602557266856

Nummer

Jaar:2016
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Tiziano Ferro
Michael Tenisci
Producer:Michele Canova Iorfida
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:31/12/2016 / Tip / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 72 / Weken: 1
be  Tip (V)
  Tip: 40 (W)
it  Piek: 1 / Weken: 16

Tracks

28/10/2016
Digital Universal 00602557266856 (UMG) / EAN 0602557266856
Toon detailsAlles beluisteren
1.Potremmo ritornare
  3:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29Potremmo ritornareUniversal
00602557266856
Single
Digital
28/10/2016
3:29Il mestiere della vitaUniversal
06025 5723419
Album
CD
02/12/2016

Tiziano Ferro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perdono30/03/2002616
Imbranato07/09/2002329
Rosso relativo01/02/2003Tip: 15 
La differenza tra me e te17/03/2012Tip: 45 
Potremmo ritornare31/12/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rosso relativo18/05/2002309
Nessuno è solo29/07/2006763
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.1 (Reviews: 10)

sanremo
Member
****
gut

Uebi
Member
******
Die ersten Töne lassen an "There You''ll Be" von Faith Hill erinnern. Das ist es dann nicht ganz, aber dennoch eine wunderbar bombastisch-schmachtige Ballade wie ich sie mag. Knappe 6.

lumlucky
Member
****
in ordnung...

Werner
Member
****
...aufgerundete vier für diesen Italo-Tophit...

tgebele
Member
**
Hoffentlich hört man das nicht künftig ständig im Radio....

Miraculi
Member
*****
Schöner Song, schöner S/W-Clip, leicht bombastisch, leicht dramatisch - aber richtig italienisch ... so mag ich's auch!

Snoopy
Staff
****
Mittelmässig.

vancouver
Member
****
schöne Ballade, ja tatsächlich keine Weltneuheit musikalisch gesehen, aber dennoch schön

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Kirin
Member
****
Netter Song, auch wenn er sich nicht neu erfindet.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.