Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Soldout feat. Goose - Do It Again

Cover Soldout feat. Goose - Do It Again
Digital
Flatcat 8718627224465 (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:FLATCAT
Distributeur:FLATCAT
Muziek/Tekst:Charlotte Maison
David Baboulis
Producer:Goose [Band]
Soldout
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

11/11/2016
Digital Flatcat 8718627224465 [be] / EAN 8718627224465
Toon detailsAlles beluisteren
1.Do It Again
  3:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Do It AgainFlatcat
8718627224465
Single
Digital
11/11/2016
5:05ForeverFlatcat / Bertus
FCR010
Album
CD
10/03/2017

Soldout   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Far Away07/12/2013Tip: 91 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
More09/03/20131351
Forever18/03/20171631
 

Goose   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
British Mode16/12/2006Tip: 4 
Bring It On27/10/2007Tip: 20 
Words25/09/2010812
Can't Stop Me Now04/12/2010Tip: 17 
Synrise09/04/20111723
Real15/09/2012Tip: 52 
Control13/10/2012274
Lucifer26/01/2013Tip: 54 
United16/03/2013Tip: 31 
Your Ways24/08/2013Tip: 14 
Call Me05/03/2016Tip: 1 
So Long25/06/2016Tip: 8 
What You Need08/10/2016Tip: 6 
Trip (Goose feat. SX)18/03/2017Tip 
What You Need (Nonstop Live Remix)08/09/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bring It On23/09/20061746
Synrise23/10/2010519
Control Control Control20/10/2012348
What You Need23/04/2016150
Nonstop - Live At Pukkelpop 201806/10/20181731
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.