Login
België (Vlaanderen)

Susan Boyle feat. Nat King Cole - When I Fall In Love

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07A Wonderful WorldSyco
88875139052
Album
CD
25/11/2016

Nat "King" Cole   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hajji Baba (Persian Lament)01/12/1954212
Smile01/12/1954216
Darling, je vous aime beaucoup01/04/1955124
A Blossom Fell01/06/1955220
My One Sin (In Life)01/09/195588
Autumn Leaves01/10/195568
Forgive My Heart01/01/1956108
Ask Me01/03/19561012
Love Is A Many Splendored Thing01/03/1956612
That's All There Is To That01/11/1956198
Ballerina01/03/1957134
Stardust01/04/1957520
Send For Me01/11/1957194
Fascination01/11/1957416
Come Closer To Me01/08/1958136
Non dimenticar (Don't Forget)01/10/1958138
Quizás, quizás, quizás01/10/1958124
The Very Thought Of You01/02/1959208
Madrid01/04/1959812
Fantastico01/04/1960174
Cappuccina01/11/1961164
Ramblin' Rose01/10/19621412
Unforgettable (Natalie Cole with Nat King Cole)06/07/1991515
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Face 2 Face - Their Greatest Hits (Dean Martin & Nat King Cole)16/12/199549
 

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream05/12/2009187
Perfect Day20/11/2010Tip: 32 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009124
The Gift13/11/2010228
Someone To Watch Over Me12/11/2011417
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121818
Home For Christmas30/11/2013369
Hope29/11/20148111
A Wonderful World03/12/2016926
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.