Login
België (Vlaanderen)

Vianney - Moi aimer toi

Nummer

Jaar:2016
Label:TOT OU TARD
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Vianney [FR]
Producer:Clément Ducol
Vianney [FR]
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:08/07/2017 / Piek: 17 / Weken: 7
In de landen:
fr  Piek: 71 / Weken: 26
be  Tip: 17 (V)
  Piek: 8 / Weken: 15 (W)

Tracks

31/03/2017
Digital Tôt Ou Tard / VF - (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Moi aimer toi
  3:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18VianneyTôt Ou Tard / VF
3341302
Album
CD
25/11/2016
3:19Moi aimer toiTôt Ou Tard / VF
-
Single
Digital
31/03/2017
3:13NRJ Summer Hits Only 2017Warner
50549772145
Compilatie
CD
23/06/2017
3:15NRJ Party Hits 2017Smart
88985455622
Compilatie
CD
14/07/2017
3:1669 Hits Summer 2017 Vol. 2Smart
88985445032
Compilatie
CD
28/07/2017
»» alles tonen

Vianney   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pas là04/07/2015Tip: 12 
Les gens sont méchants05/12/2015Tip: 73 
On est bien comme ça30/01/2016Tip: 16 
Je m'en vais25/03/2017337
Moi aimer toi08/07/2017Tip: 17 
Dumbo30/09/2017Tip: 38 
La même (Maître Gims avec Vianney)19/05/20182116
Chanson sur ma drôle de vie (Véronique Sanson & Vianney)27/10/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vianney15/04/20171184
N'attendons pas07/11/20201471
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 4)

Johanreviews
Member
****
Weer zeer te waarderen, deze track van Vainney's recentste album. En altijd is daar natuurlijk zijn buitengewoon aangename stem. 4+.
Laatst gewijzigd: 08/06/2017 21:44

gherkin
Member
***
Best wel een fijn liedje.

sanremo
Member
**
2+
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.