Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Brihang - Kleine dagen

Nummer

Jaar:2016
Label:FAKE
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Boudy Verleye
Producer:Boudy Verleye
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:04/11/2017 / Piek: 25 / Weken: 9
Urban:04/11/2017 / Piek: 39 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:04/11/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

20/10/2017
Digital Fake / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kleine dagen
  3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13ZolangmogelijkFake / N.E.W.S.
FAK201602CD
Album
CD
18/11/2016
3:13Kleine dagenFake / N.E.W.S.
-
Single
Digital
20/10/2017
3:13Radio 1 - De Lage Landenlijst 3 [De beste Nederlandstalige songs van 1945 tot nu]Sony
19075880762
Compilatie
CD
14/09/2018

Brihang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Periode Jalisco08/03/2014Tip: 69 
Oe ist?09/05/2015Tip: 90 
Morsen05/11/2016Tip 
Wieder04/02/2017Tip 
Ik wil alles, behalve29/04/2017Tip 
Kleine dagen04/11/2017Tip 
1000 milligram (Stikstof feat. Brihang)10/03/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Periode Jalisco15/03/20141921
Zolangmogelijk26/11/20167647
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.