Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc - Counting On Me

Cover Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc - Counting On Me
Digital
Spinnin' Deep 1182600946
Digital
541 / N.E.W.S. 5414165083818 (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:541/NEWS
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Aniff Akinola
Vito De Luca
James McCool
Tino Piontek
Egbert Dawkins III
Producer:Vito De Luca
Tino Piontek
Aloe Blacc
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:11/03/2017 / Piek: 13 / Weken: 10
Ultratip Bubbling Under:04/03/2017 / Piek: 32 / Weken: 6
Dance Bubbling Under:14/01/2017 / Piek: 3 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 32 (V)
  Tip: 38 (W)

Tracks

30/12/2016
Digital Spinnin' Deep 1182600946
17/02/2017
Digital 541 / N.E.W.S. 5414165083818 [be] / EAN 5414165083818
Toon detailsAlles beluisteren
1.Counting On Me
  4:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00Counting On MeSpinnin' Deep
1182600946
Single
Digital
30/12/2016
5:21Serious Beats 86541 / N.E.W.S.
541630CD / N01.A630.027
Compilatie
CD
17/02/2017
3:59De Maxx - Long Player 38 [The Funky Edition]541 / N.E.W.S.
541638CD / N01.A638.023
Compilatie
CD
24/03/2017
Extended Mix4:21Versuz Night Life [15 Yrs - Belgian Club Legends]Mostiko
AL 30337-5
Compilatie
CD
05/05/2017

Aeroplane   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Can't Fly19/06/2010Tip: 5 
Superstar25/09/2010Tip: 20 
Without Lies27/11/2010Tip: 18 
In Her Eyes (Aeroplane feat. Jamie Principle)24/11/2012Tip: 28 
Let's Get Slow (Aeroplane feat. Benjamin Diamond)18/04/2015Tip: 14 
Sambal (Aeroplane & Purple Disco Machine)06/08/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Love On Hold (Aeroplane feat. Tawatha Agee)29/04/2017Tip 
Body (Aeroplane feat. Yves Paquet)23/06/2018Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Can't Fly02/10/2010215
In Flight Entertainment05/11/2011731
 

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
Hello World28/06/2014Tip: 56 
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/201929
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/2019452
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/2019361
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Purple Disco Machine   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sambal (Aeroplane & Purple Disco Machine)06/08/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Devil In Me (Purple Disco Machine feat. Joe Killington & Duane Harden)02/06/2018Tip 
Dished (Male Stripper)30/06/2018368
Body Funk23/03/2019Tip: 29 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83 (Reviews: 6)

Miraculi
Member
****
Schön mal wieder Gospel-House zu hören ... takin' me higher ... und Herr BLACC treibt die ganze Sache schön an ... takin' me higher ...

AquavitBoy
Member
***
Langweilig. Zweitklassige Housemusik imo.

ShadowViolin
Member
****
Knapp okay. Etwas repetitiv und nichts aussergewöhnliches, da kommt Aloe's gute Stimme gar nicht so richtig zur Geltung. Knappe -4*

gherkin
Member
****
Zeer aangename bedoeling.

southpaw
Member
****
I'm counting to four stars and wiggle along :-)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.