Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dua Lipa - Thinking 'Bout You

Cover Dua Lipa - Thinking 'Bout You
Digital
Warner Bros. 190295853136
Cover Dua Lipa - Thinking 'Bout You
Digital
Vertigo / Capitol 1186976825

Nummer

Jaar:2017
Label:WEA
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Adam Argyle
Dua Lipa
Producer:Stephen "Koz" Kozmeniuk
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:11/02/2017 / Piek: 6 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 6 (V)
  Tip: 36 (W)

Tracks

06/01/2017
Digital Warner Bros. 190295853136 (Warner) / EAN 0190295853136
Toon detailsAlles beluisteren
1.Thinking 'Bout You
  2:51
   
20/01/2017
Digital Vertigo / Capitol 1186976825 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Thinking 'Bout You (DECCO Remix)
3:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Thinking 'Bout YouWarner Bros.
190295853136
Single
Digital
06/01/2017
DECCO Remix3:49Thinking 'Bout YouVertigo / Capitol
1186976825
Single
Digital
20/01/2017
2:51Best Of 2017 - FrŁhlingshitsPolystar
060075376069 (7)
Compilatie
CD
03/03/2017
2:51De Afrekening 62Sony
88985428792
Compilatie
CD
31/03/2017
DECCO Remix3:49Germany's Next Topmodel - The Best Catwalk Hits 2017Polystar
0600753766385
Compilatie
CD
07/04/2017
»» alles tonen

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One23/01/2016122
Last Dance09/04/2016Tip 
Hotter Than Hell04/06/20162016
Blow Your Mind (Mwah)12/11/2016442
Thinking 'Bout You11/02/2017Tip: 6 
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)11/02/20171017
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)18/03/2017443
Lost In Your Light (Dua Lipa feat. Miguel)06/05/2017Tip 
My Love (Wale feat. Major Lazer, WizKid & Dua Lipa)20/05/2017Tip: 16 
New Rules12/08/2017128
Homesick23/12/20171219
IDGAF20/01/2018432
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018132
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/2018625
Want To15/09/2018Tip 
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018Tip: 4 
Swan Song09/02/2019501
Don't Start Now09/11/2019239
Future Nostalgia21/12/2019Tip 
Physical08/02/2020331
Break My Heart25/04/20201428
Un dŪa (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/2020Tip: 1 
Levitating (The Blessed Madonna Remix) (Dua Lipa feat. Madonna & Missy Elliott)22/08/2020Tip: 32 
Hallucinate22/08/2020Tip 
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)17/10/2020327
Fever (Dua Lipa feat. AngŤle)07/11/2020111
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/2020278
Real Groove (Studio 2054 Remix) (Kylie Minogue x Dua Lipa)09/01/2021Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176189
Future Nostalgia04/04/2020242
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.05 (Reviews: 19)

fabio
Member
****
gut

alleyt1989
Member
*****
Solid effort. 4.5.

tgebele
Member
***
Für mich klar der schwächste Song des Albums.

alessiov
Member
*****
Niet haar beste nummer op haar album, maar hier zien we Dua Lipa eens van een andere kant :)

Kamala
Member
****
...ein Song von Dua Lipa der mich nicht völlig überzeugt - es ist der Rhythmus, ihr Gesang war auch schon angenehmer zu hören...-4

remember
Member
****
*Schnipp*

ShadowViolin
Member
****
Solider und sehr gemütlicher Titel, würde ich nichts dagegen haben das auch im Radio zu hören... 4*

Widmann1
Member
*****
Kann die teils schlechten Bewertungen nicht nachvollzogen, einwandfreier Titel.

SabinG4L
Member
******
The album is so amazing, every song is amazing

Warthog
Member
****
Der "schlechteste" Song auf Duas Album - trotzdem gut.

drogida007
Member
****

Ok ok...es gibt bessere Balladen, aber mir gefällt's gut und Dua's tolle Stimme mag ich einfach.

Gerade noch im TV Live gesungen....die 21 jährige ist schon ein grosses Talent.

ul.tra
Member
***
Die ballade brauch ich nicht.

Chartsfohlen
Member
****
So schlecht finde ich das Lied nun auch nicht, wie die bisherige Durchschnittswertung nahelegt. Etwas unspektakuläre Ballade, aber stilvoll dargeboten. Ist okay.

southpaw
Member
*****
Meinen Geschmack trifft das Mädel hier :-)

Fabio (auch Fabi GaGa)
Member
******
Brauchte einige anläufe, aber nun mag ich diese Nummer!
Sehr sogar! 6*
Laatst gewijzigd: 04/06/2017 18:53

gherkin
Member
***
Dua Lipa doet het eens wat rustiger deze keer en daar heb ik eigenlijk niet te veel problemen mee. Klinkt misschien niet als een wereldnummer maar toch genoeg voor drie sterren.

DeejayDave
Member
**
Vergeleken met de voorgangers is deze nieuwe plaat van Dua Lipa vooral slaapverwekkend.

Kirin
Member
***
Ihre Musik wird immer belangloser.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.