Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Halsey - Not Afraid Anymore

Cover Halsey - Not Afraid Anymore
Cover

Nummer

Jaar:2017
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Nasri Atweh
Adam Messinger
Jason Quenneville
Ashley Frangipane
Producer:Adam Messinger
Nasri [CA]
Jason "DaHeala" Quenneville
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:04/02/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
fr  Piek: 169 / Weken: 2
be  Tip (V)

Tracks

16/01/2017
Digital Universal 00602557406801 (UMG) / EAN 0602557406801
Toon detailsAlles beluisteren
1.Not Afraid Anymore [From "Fifty Shades Darker (Original Motion Picture Soundtrack)"]
  3:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46Not Afraid AnymoreUniversal
00602557406801
Single
Digital
16/01/2017
3:47Fifty Shades DarkerRepublic
00602557372571
Album
CD
10/02/2017
3:47Cinquante nuances plus sombresRepublic
00602557409277
Album
CD
10/02/2017
3:47Fifty Shades DarkerRepublic
00602557437188
Album
LP
12/05/2017

Halsey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
New Americana12/09/2015Tip: 84 
Ghost30/01/2016Tip 
Closer (The Chainsmokers feat. Halsey)13/08/2016130
Not Afraid Anymore04/02/2017Tip 
Now Or Never15/04/2017Tip: 24 
Bad At Love16/09/2017Tip 
Him & I (G-Eazy & Halsey)13/01/20181810
Alone (Halsey feat. Big Sean & Stefflon Don)21/04/2018Tip 
Eastside (Benny Blanco, Halsey & Khalid)11/08/20182818
Without Me17/11/20181720
11 Minutes (Yungblud & Halsey feat. Travis Barker)23/02/2019Tip: 2 
Boy With Luv (BTS feat. Halsey)20/04/2019Tip: 4 
Nightmare25/05/2019Tip: 6 
Graveyard21/09/2019Tip: 7 
You Should Be Sad25/01/2020249
Be Kind (Marshmello & Halsey)09/05/2020Tip: 1 
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020Tip: 21 
Forget Me Too (Machine Gun Kelly feat. Halsey)03/10/2020Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Badlands05/09/2015109
Hopeless Fountain Kingdom10/06/20171422
Manic25/01/2020921
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.92 (Reviews: 12)

GlitterFee
Member
**
Das ist nichts

fabio
Member
****
gut

tgebele
Member
*****
Auch ich mag diesen Song. Ihre Stimme gefällt mir sehr gut.

SabinG4L
Member
******
Every song by Halsey is fucking amazing

Kamala
Member
****
...den melodischen Gesang mag ich - der Rest ist sehr sterile Electronic -...+3.5

sophieellisbextor
Staff
****
En dessous de ce qu'elle propose d'habitude...

ShadowViolin
Member
****
Hier hört man wieder einmal, wie spannend Halsey's Stimme doch ist. Bin schon auf ihr zweites Album, welches noch dieses Jahr folgen soll, gespannt. "Not Afraid Anymore" ist ein solider, etwas überproduzierter Electro-Pop-Track. 4+*

Chartsfohlen
Member
***
Doch ziemlich technisch und spröde klingender Electro-Pop, dem mir einfach ein wenig das Herz auf der einen und gleichzeitig der Pioniergeist auf der anderen Seite fehlt, um mich dafür begeistern zu können.

Gute 3.

gherkin
Member
***
Heb toch al beter werk gehoord van Halsey.

Fabio (auch Fabi GaGa)
Member
*****
Solchen Sound liegt Halsey wie fast keiner anderen!
Unglaubliche Atmosphäre und Interpretation!
I like the lyrics too! 5*+

DeejayDave
Member
***
Past prima in de context van de film, aardig luisterliedje. Maar verder zou ik dit nummer geen meesterwerk willen noemen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.