Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sabine en Sammy - Wij blijven vrienden voor altijd!

Cover Sabine en Sammy - Wij blijven vrienden voor altijd!
Digital
Lasa 113113601 (be)

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:GŲtz von Sydow
Sammy Bergmans
Maite Kelly
Producer:Jean Pierre Kerkhofs
Coverversie van:Roland Kaiser & Maite Kelly - Warum hast Du nicht nein gesagt
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

17/02/2017
Digital Lasa 113113601 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wij blijven vrienden voor altijd!
  3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Wij blijven vrienden voor altijd!Lasa
113113601
Single
Digital
17/02/2017

Sammy Bergmans   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedroomd28/09/2013Tip: 77 
Met een vrouw als jij10/05/2014Tip: 55 
Speel open kaart11/10/2014Tip: 76 
Ik laat alles los28/03/2015Tip: 83 
Schudden22/08/2015Tip: 84 
Heel de nacht gaan dansen14/05/2016Tip 
 

Sabine [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij bent mijn leven05/03/2016Tip 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.