Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Guy Neve - Darling I Love You

Cover Guy Neve - Darling I Love You
Digital
P.S.C. - (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:P.S.C.
Distributeur:P.S.C.
Muziek/Tekst:Dennis Peirs
Jenny Dils
Paul Pans
Producer:www.ldg.be
Coverversie van:The Classic Illustration - Darling I Love You
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:11/03/2017 / Piek: 21 / Weken: 8
Ultratip Bubbling Under:04/03/2017 / Piek: 42 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 42 (V)

Tracks

17/02/2017
Digital P.S.C. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Darling I Love You
  3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Darling I Love YouP.S.C.
-
Single
Digital
17/02/2017
3:19MemoriesP.S.C. / Boep
GN002
Album
CD
06/10/2017

Guy Neve   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dream Lover02/05/2015Tip: 67 
Je eerste grote liefde12/09/2015Tip: 29 
Venus28/11/2015Tip: 50 
Een nieuwe dans13/02/2016Tip 
Ik was nog nooit in Saint-Tropez21/05/2016Tip 
Oh Laura24/09/2016Tip 
De mallemolen (Phil Kevin & Guy Neve)24/12/2016Tip 
Darling I Love You04/03/2017Tip: 42 
Paradijs27/05/2017Tip 
Zilver, goud & diamant22/07/2017Tip 
Ik droom23/09/2017Tip 
't Diepst van mijn hart04/11/2017Tip 
Winter16/12/2017Tip: 45 
Toen ik je tegenkwam (Guy Neve & Lia Linda)14/04/2018Tip 
Ik loop de muren op28/07/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vitaal21/11/201511614
Memories14/10/2017447
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Patrick3
Member
******
Topschijf
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.