Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Goose feat. SX - Trip

Cover Goose feat. SX - Trip
Digital
Safari 00602557545265 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:SAFARI
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Goose [Band]
Producer:Goose [Band]
Coverversie van:Goose - Trip
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:18/03/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

10/03/2017
Digital Safari 00602557545265 (UMG) [be] / EAN 0602557545265
Toon detailsAlles beluisteren
1.Trip
  3:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06TripSafari
00602557545265
Single
Digital
10/03/2017

Goose   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
British Mode16/12/2006Tip: 4 
Bring It On27/10/2007Tip: 20 
Words25/09/2010812
Can't Stop Me Now04/12/2010Tip: 17 
Synrise09/04/20111723
Real15/09/2012Tip: 52 
Control13/10/2012274
Lucifer26/01/2013Tip: 54 
United16/03/2013Tip: 31 
Your Ways24/08/2013Tip: 14 
Call Me05/03/2016Tip: 1 
So Long25/06/2016Tip: 8 
What You Need08/10/2016Tip: 6 
Trip (Goose feat. SX)18/03/2017Tip 
What You Need (Nonstop Live Remix)08/09/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bring It On23/09/20061746
Synrise23/10/2010519
Control Control Control20/10/2012348
What You Need23/04/2016150
Nonstop - Live At Pukkelpop 201806/10/20181462
 

SX   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Video23/04/20113111
Gold10/11/2012364
Graffiti09/03/2013Tip: 4 
The Future22/06/2013Tip: 37 
Hurts13/02/2016401
Shimona23/04/2016Tip: 35 
Mercury16/07/2016Tip 
Comfort29/10/2016Tip: 10 
Vision04/02/2017Tip 
Trip (Goose feat. SX)18/03/2017Tip 
Designed / Desire06/10/2018Tip: 5 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arche10/11/2012244
Alphabet26/11/20161322
Eros24/11/2018114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.