Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

School Is Cool - Trophy Wall

Cover School Is Cool - Trophy Wall
Digital
Wilderness 886446412993 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:SONY
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Johannes Genard
Matthias Dillen
Justine Bourgeus
Hanne Torfs
Toon Van Baelen
Dieter Beerten
Producer:Luke Smith
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:06/05/2017 / Piek: 44 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:25/03/2017 / Piek: 2 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 2 (V)

Tracks

17/03/2017
Digital Wilderness 886446412993 (Sony) [be] / EAN 0886446412993
Toon detailsAlles beluisteren
1.Trophy Wall
  3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30Trophy WallWilderness
886446412993
Single
Digital
17/03/2017
3:31Life Is Music 2017.1Universal
537.737-5
Compilatie
CD
19/05/2017
3:28Good NewsWilderness
88985465112
Album
CD
22/09/2017
3:28Helden boven allesSony
19075817342
Album
CD
26/01/2018

School Is Cool   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
New Kids In Town29/05/2010305
In Want Of Something11/06/2011Tip: 2 
The World Is Gonna End Tonight24/09/2011367
Warpaint21/01/2012Tip: 11 
The Underside19/05/2012Tip: 20 
Wide-Eyed & Wild-Eyed01/03/2014Tip: 13 
Envelop Me17/05/2014Tip: 25 
Tusks01/11/2014Tip: 69 
If So16/05/2015Tip: 13 
AK4721/11/2015Tip: 56 
Trophy Wall25/03/2017Tip: 2 
Run Run Run Run Run19/08/2017Tip: 9 
I'm Not Fine24/02/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Entropology05/11/20111045
Nature Fear29/03/20141224
Good News30/09/2017612
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
School Is Cool is terug en alweer met een zeer fijn en genietbaar liedje.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.