Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Zara Larsson - Don't Let Me Be Yours

Cover Zara Larsson - Don't Let Me Be Yours
Digital Remixes
Ten / Epic 886446547268

Nummer

Jaar:2017
Label:TEN
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Steve Mac
Johnny McDaid
Ed Sheeran
Zara Larsson
Producer:Steve Mac
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:27/05/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)
se  Piek: 36 / Weken: 3

Tracks

12/05/2017
Digital Ten / Epic - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Let Me Be Yours
  3:19
   
10/06/2017
Remixes - Digital Ten / Epic 886446547268 (Sony) / EAN 0886446547268
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Let Me Be Yours (Black Chiney Remix)
3:25
2.Don't Let Me Be Yours (AObeats Remix)
4:11
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19So GoodTen / Epic
88985328942
Album
CD
17/03/2017
3:19Don't Let Me Be YoursTen / Epic
-
Single
Digital
12/05/2017
Black Chiney Remix3:25Don't Let Me Be Yours [Remixes]Ten / Epic
886446547268
Single
Digital
10/06/2017
AObeats Remix4:11Don't Let Me Be Yours [Remixes]Ten / Epic
886446547268
Single
Digital
10/06/2017
3:19Hitzone 82Sony
88985445182
Compilatie
CD
14/07/2017

Zara Larsson   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Uncover18/04/2015722
Lush Life19/09/2015217
Never Forget You (Zara Larsson & MNEK)05/12/2015917
Girls Like (Tinie Tempah feat. Zara Larsson)09/04/20161616
This One's For You (David Guetta feat. Zara Larsson)21/05/20161017
Ain't My Fault17/09/20162616
I Would Like26/11/2016Tip: 1 
So Good (Zara Larsson feat. Ty Dolla $ign)04/02/2017Tip: 2 
Symphony (Clean Bandit feat. Zara Larsson)08/04/2017329
Don't Let Me Be Yours27/05/2017Tip 
Ruin My Life03/11/2018415
Don't Worry Bout Me06/04/2019Tip 
All The Time29/06/2019Tip 
Invisible23/11/2019Tip 
Like It Is (Kygo, Zara Larsson & Tyga)09/05/2020396
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Good25/03/201719105
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89 (Reviews: 19)

GlitterFee
Member
*****
Gut

sanremo
Member
**
Schwach

fabio
Member
****
buono

Kaahu Leef
Member
****
Yeah this song is alright.

remember
Member
****
Zu Hause in Schweden noch Top-40, ansonsten stieß die Nummer nicht auf großes Interesse.

alleyt1989
Member
****
It's a nice listen but could have done with a stronger hook.

Kamala
Member
****
...das Getröte gefällt mir nicht - aber ihr Stimmchen ist einfach zu lieb und darum runde ich auf...

DeejayDave
Member
***
Een degelijk nummer, maar het blijft een beetje achter op haar eerdere werk. Prima albumtrack eigenlijk.

ul.tra
Member
****
Geht noch in Ordnung. *4-

Sebastiaanmember
Member
***
Degelijk is het wel, maar ik moet er nog erg aan wennen. Tot nu toe 3 sterren.

gherkin
Member
***
Zeer degelijk nieuw nummer van deze Zara Larsson.

Chartsfohlen
Member
****
Zara Larsson hat es leider auch bei mir noch nicht so recht geschafft, sich interessant zu machen. Ihre Musik ist ja völlig okay, wertig produziert und alles, aber ich hatte nie wirklich den Eindruck, ein Lied von ihr wirklich haben zu müssen. Das gilt auch für diesen Titel: Ganz gute Strophen, etwas gar banaler, aber wirkungsvoller Mainstream-Refrain. Ochjoar, passt schon.

Knappe 4.

southpaw
Member
****
Erfüllt das Soll recht knapp.

Mark1984
Member
****
Nieuwe single van Zara Larsson apart plaatje

vancouver
Member
****
Mich bertührt Madame Larsson einfach nie so ganz. solider Track, klare 4

Widmann1
Member
*****
Steigert sich im Laufe der Zeit.

ShadowViolin
Member
*****
Wird gut zum kommenden Sommer passen, die Gerüchte um den Single-Release würde ich daher sogar begrüssen. Toller Chorus. 5*

Fabio (auch Fabi GaGa)
Member
*****
Auch "Don't Let Me Be Yours" gefällt mir gut, Zara kann einfach nicht viel falsch machen bei mir!
5*
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.