Login
België (Vlaanderen)

Juanes feat. Kali Uchis - El ratico

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:Fernando Tobón
Juan Esteban Aristizábal Vásquez
Emmanuel Briceno
Producer:Juanes
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
es  Piek: 99 / Weken: 1


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:46Mis planes son amarteUniversal
0602557336016
Album
CD
26/05/2017

Juanes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Es por tí10/04/2004Tip: 10 
La paga (Juanes feat. Taboo)10/07/2004Tip: 3 
La camisa negra18/03/2006333
A Dios le pido19/08/2006339
Me enamora17/11/2007Tip: 18 
La señal (MTV Unplugged)07/07/2012Tip: 82 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mi sangre04/03/2006238
La vida es un ratico03/11/2007746
 

Kali Uchis   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tyrant (Kali Uchis feat. Jorja Smith)28/10/2017Tip 
After The Storm (Kali Uchis feat. Tyler, The Creator & Bootsy Collins)20/01/2018Tip: 30 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Isolation14/04/20186511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

southpaw
Member
****
12 Jahre nach dem schwarzen Hemd ... Juanes sehr verändert und mit gebremsten Schaum, das Duett kommt aber solide rüber.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.