Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - She's Got A Way [Live]

Cover Billy Joel - She's Got A Way [Live]
7" Single
CBS A2002

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Coverversie van:Billy Joel - She's Got A Way
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1981
7" Single CBS A2002
Toon detailsAlles beluisteren
1.She's Got A Way [Live]
  2:44
2.The Ballad Of Billy The Kid (Live)
5:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:00Songs In The AtticCBS
85 273
Album
LP
10/09/1981
2:44She's Got A Way [Live]CBS
A2002
Single
7" Single
1981

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

remember
Member
****
The man and his piano.
War 1971 seine erste Single, wurde 10 Jahre später nochmal als Live-Version ausgekoppelt.
In der ersten Ö3 Hitparade im Jahr 1982 eine Neuvorstellung, in den USA war es ein Top-40-Hit. #23
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.