Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nick Jonas feat. Anne-Marie & Mike Posner - Remember I Told You

Cover Nick Jonas feat. Anne-Marie & Mike Posner - Remember I Told You
Digital
Safehouse / Island 00602557715491
Cover Nick Jonas feat. Anne-Marie & Mike Posner - Remember I Told You
Cover

Nummer

Jaar:2017
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Nick Jonas
Mike Posner
Producer:Nick Jonas
The Monsters
Strangerz
German [US]
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:10/06/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip: 36 (W)
se  Piek: 92 / Weken: 1

Tracks

26/05/2017
Digital Safehouse / Island 00602557715491 (UMG) / EAN 0602557715491
Toon detailsAlles beluisteren
1.Remember I Told You (Explicit)
  3:26
2.Remember I Told You (Edited)
  3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Explicit3:26Remember I Told YouSafehouse / Island
00602557715491
Single
Digital
26/05/2017
Edited3:26Remember I Told YouSafehouse / Island
00602557715491
Single
Digital
26/05/2017
3:22Now That's What I Call Music! 97Now
CDNOW97
Compilatie
CD
21/07/2017
3:19We Love Summer 2017Polystar
06007 5378695 6
Compilatie
CD
11/08/2017

Anne-Marie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rumour Mill (Rudimental feat. Anne-Marie & Will Heard)25/07/2015Tip: 13 
Do It Right12/03/2016Tip: 2 
Alarm25/06/2016Tip: 5 
Rockabye (Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie)19/11/2016223
Ciao adios29/04/20172821
Remember I Told You (Nick Jonas feat. Anne-Marie & Mike Posner)10/06/2017Tip 
Either Way (Snakehips & Anne-Marie feat. Joey Bada$$)19/08/2017Tip 
Heavy18/11/2017312
Friends (Marshmello & Anne-Marie)17/02/2018227
Let Me Live (Rudimental & Major Lazer feat. Anne-Marie & Mr Eazi)23/06/20181618
200214/07/20182321
Don't Leave Me Alone (David Guetta feat. Anne-Marie)11/08/20182718
Perfect To Me08/12/2018354
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)29/12/2018721
F**k, I'm Lonely (Lauv feat. Anne-Marie)17/08/20192117
Birthday22/02/2020471
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Speak Your Mind05/05/2018365
 

Nick Jonas   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Who I Am (Nick Jonas & The Administration)06/02/2010Tip: 10 
Close (Nick Jonas feat. Tove Lo)21/05/2016337
Bom Bidi Bom (Nick Jonas & Nicki Minaj)25/02/2017Tip 
Remember I Told You (Nick Jonas feat. Anne-Marie & Mike Posner)10/06/2017Tip 
Find You30/09/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Who I Am (Nick Jonas & The Administration)13/02/2010176
Last Year Was Complicated18/06/2016612
 

Mike Posner   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cooler Than Me21/08/2010917
Please Don't Go25/12/2010Tip: 13 
Looks Like Sex17/12/2011Tip: 2 
With Ur Love (Cher Lloyd feat. Mike Posner)11/02/2012Tip: 11 
I Took A Pill In Ibiza27/02/2016128
Be As You Are (JordanXL Remix)23/07/2016Tip 
Remember I Told You (Nick Jonas feat. Anne-Marie & Mike Posner)10/06/2017Tip 
Stuck In The Middle08/12/2018Tip 
Move On12/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
At Night, Alone.14/05/20161202
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.57 (Reviews: 14)

MichaelSK
Member
***
reißt wahlrich nicht vom Hocker

sanremo
Member
**
2+

remember
Member
***
Ich persönlich finde solche Kombis meistens überflüssig.

tgebele
Member
***
Finde ich eher schwach. UK #97.

swiftie
Member
****
Ja ist ganz schön + gefällt mir auch ganz gut, auch wenn's nichts Besonderes ist!

Elmusic
Member
*****
Mega-Kollaboration, und gutes Comeback. Gar nicht schlecht.

southpaw
Member
***
Hier fehlt ein Komma! Remember, ich hab's dir ja immer gesagt :-D

Zwischen 3 und 4.

Sebastiaanmember
Member
***
Eentonig en erg matig nummer. Ik kan me moeilijk voorstellen dat iemand het fijn vind om hier vaak naar te luisteren..

Chartsfohlen
Member
****
Finde nun im Gegensatz die nominelle Dreiercombo nicht so überragend, dafür aber das Ergebnis daraus meinen Erwartungen umso eher entsprechend. Ganz guter moderner Popsound, der aber natürlich kein Rad neu erfindet.

gherkin
Member
****
Klinkt als iets dat best nog eens zou kunnen scoren en zo erg zou ik dat niet vinden. Doet prima wat het moet.

Mark1984
Member
*****
Ik vind het wel een plaatje wat past bij deze hete temperaturen in Nederland

DeejayDave
Member
***
Een op voorhand veel belovende combinatie maar dat valt vies tegen. Degelijk popplaatje dat wel.

ShadowViolin
Member
****
Rein von den Künstlern her eine interessante dreier Kombo, welche musikalisch aber nicht so wirklich interessant wirkt und ich deshalb auch nicht als Hit sehen würde.... 4*
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.