Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Frank Valentino - We slapen samen in m'n Cabrio

Cover Frank Valentino - We slapen samen in m'n Cabrio
Digital
Frank Valentino 859721246408 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:FRANK VALENTINO
Distributeur:FRANK VALENTINO
Muziek/Tekst:Yvan Brunetti
Michael Roetgens
Hartmut Wessling
Producer:Jean Pierre Kerkhofs
Coverversie van:JŁrgen Drews - Heut schlafen wir in meinem Cabrio
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:24/06/2017 / Piek: 26 / Weken: 9
Ultratip Bubbling Under:17/06/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

29/05/2017
Digital Frank Valentino 859721246408 [be] / EAN 0859721246408
Toon detailsAlles beluisteren
1.We slapen samen in m'n Cabrio
  3:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46We slapen samen in m'n CabrioFrank Valentino
859721246408
Single
Digital
29/05/2017

Frank Valentino   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mijn hart is vrij04/05/1991491
Volare03/08/1991316
Zie je niet15/02/1992432
Stand By Me06/06/1992426
Stop!09/09/1995491
We slapen samen in m'n Cabrio17/06/2017Tip 
86217516/12/2017Tip 
Sterker dan ooit14/04/2018Tip 
Als ik jou zie01/09/2018Tip 
Carpe diem01/12/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

FranzPanzer
Member
*****
In Ordnung; entspricht qualitativ in etwa dem aktuellen Hit des "Onkel Jürgen". Das Coverfoto ist hier natürlich selten trashig, aber immerhin authentisch. Dafür gibt's vom Franzel dann auch den Extra-Punkt.

southpaw
Member
****
Hätte man sicher noch schlimmer erwarten können.

Miraculi
Member
***
Wadde hadde dudde da? Banjo und Jürgen Drews auf holländisch ... da slape ich höchstens ein bei der kruden Mischung.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.