Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Halsey feat. Quavo - Lie

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:Peder LosnegŚrd
Quavious Marshall
Ashley Frangipane
Producer:Lido
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:29Hopeless Fountain KingdomAstralwerks
00602557562378
Album
CD
02/06/2017
2:29Hopeless Fountain Kingdom [Deluxe Edition]Astralwerks
00602557585087
Album
CD
02/06/2017

Halsey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
New Americana12/09/2015Tip: 84 
Ghost30/01/2016Tip 
Closer (The Chainsmokers feat. Halsey)13/08/2016130
Not Afraid Anymore04/02/2017Tip 
Now Or Never15/04/2017Tip: 24 
Bad At Love16/09/2017Tip 
Him & I (G-Eazy & Halsey)13/01/20181810
Alone (Halsey feat. Big Sean & Stefflon Don)21/04/2018Tip 
Eastside (Benny Blanco, Halsey & Khalid)11/08/2018442
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Badlands05/09/2015109
Hopeless Fountain Kingdom10/06/20171421
 

Quavo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Champions (Kanye West, Gucci Mane, Big Sean, 2 Chainz, Travis Scott, Yo Gotti, Quavo & Desiigner)23/07/2016Tip 
Congratulations (Post Malone feat. Quavo)25/02/2017Tip: 34 
I'm The One (DJ Khaled feat. Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper & Lil Wayne)13/05/20171016
Know No Better (Major Lazer feat. Travis Scott, Camila Cabello & Quavo)17/06/20173711
Strip That Down (Liam Payne feat. Quavo)24/06/2017398
OMG (Camila Cabello feat. Quavo)12/08/2017Tip 
Believe (A-Trak feat. Quavo & Lil Yachty)26/08/2017Tip 
Forever (Sigma feat. Quavo & Sebastian Kole)18/11/2017Tip 
Savior (Iggy Azalea feat. Quavo)17/02/2018Tip 
Boo'd Up (Remix) (Ella Mai, Nicki Minaj & Quavo)14/07/2018Tip: 28 
No Brainer (DJ Khaled feat. Justin Bieber, Chance The Rapper & Quavo)11/08/2018242
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Huncho Jack, Jack Huncho (Huncho Jack, Travis Scott & Quavo)30/12/2017549
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 4)

Widmann1
Member
*****
Der ist besonders ... gut.

SabinG4L
Member
******
Every song by Halsey is fucking amazing

Fabio (auch Fabi GaGa)
Member
*****
Die textlichen Zusammenhänge mit "100 Letters" gefallen mir sehr.
Eine gute Nummer welche aber zu kurz geraten ist!!
5*+

ShadowViolin
Member
******
Quavo (Migos) mischt letztens auch bei vielen Künstlern mit, hier nun mit Halsey, und zwar auf einem der stärksten Songs des Albums. "Lie" ist mit 2:29 echt kurz geraten, so vermisse ich eine Bridge und/oder einen dritten und letzten Chorus. Aber auch so eben wie gesagt echt stark... -6*
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.