Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Royal Blood - I Only Lie When I Love You

Nummer

Jaar:2017
Label:WARNER BROS.
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Royal Blood
John Barrett
Producer:Royal Blood
Jolyon Thomas
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:29/07/2017 / Piek: 41 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:05/08/2017 / Piek: 8 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 8 (V)
  Tip (W)

Tracks

09/06/2017
Digital Black Mammoth / Warner Bros. - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Only Lie When I Love You
  2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49I Only Lie When I Love YouBlack Mammoth / Warner Bros.
-
Single
Digital
09/06/2017
2:49How Did We Get So Dark?Black Mammoth / Warner Bros.
9029583117
Album
CD
16/06/2017

Royal Blood   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Figure It Out20/09/2014463
Ten Tonne Skeleton10/01/2015Tip: 6 
Little Monster30/05/2015Tip: 3 
Lights Out22/04/2017Tip: 6 
I Only Lie When I Love You05/08/2017Tip: 8 
How Did We Get So Dark?28/10/2017Tip: 8 
Look Like You Know02/06/2018Tip: 8 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Royal Blood30/08/2014591
How Did We Get So Dark?24/06/2017243
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 11)

alleyt1989
Member
***
Average

drogida007
Member
****

Knackig/Cool/Kurz, ja so in etwa ist dieser Rock Song.

southpaw
Member
****
4 Sterne - alles andere wäre gelogen.

bluezombie
Member
****
.

ShadowViolin
Member
****
Coole Nummer von Royal Blood. 4*

Kirin
Member
***
Eintönige Nummer.

rotrigodelafuente
Member
*****
steincooler bluesrock! geil!!

Kamala
Member
****
...die "Lüge" ist etwas monoton repetitiv - der Sound, wie schon erwähnt, knarzig und "brummbärig"...

Chartsfohlen
Member
****
Knarziger Rocksong, den ich mir sehr gut auf Festivals und Konzerten vorstellen kann - aber nicht ganz so gut als Radio-Berieselung. Ein wenig repetitiv, ansonsten ganz gelungen, wenngleich nicht weiter der Rede wert.

gherkin
Member
*****
Kan dit nieuwe nummer van Royal Blood best wel weer smaken.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.