Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The xx - Naive

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


The xx   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Islands (The XX)27/02/2010162
Angels (The XX)28/07/2012293
Reunion (The XX)24/11/2012Tip: 30 
Chained (The XX)01/12/2012471
Fiction (The XX)29/06/2013Tip: 42 
On Hold (The XX)26/11/20161118
Say Something Loving (The XX)14/01/2017Tip: 4 
I Dare You (The XX)24/06/2017Tip: 5 
Dangerous (The XX)03/02/2018Tip: 26 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
XX (The XX)19/09/2009977
Coexist (The XX)15/09/2012142
I See You (The XX)21/01/2017187
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Kirin
Member
****
Stimmt so.

Chartsfohlen
Member
****
Gewohnt angenehmes Niveau, wie man es von The xx kennt. Wer diese Musik zu schätzen weiß, mag auch diesen Titel. Alle anderen... können im Prinzip diese Nummer auslassen, wirklich bemerkenswert ist sie nicht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.