Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - The Sound Of A

Cover Alice Cooper - The Sound Of A
10" Single Limited Edition
EAR 0212673EMU (us,eu)

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:Alice Cooper
Dennis Dunaway
Producer:Bob Ezrin
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

23/02/2018
Limited Edition - 10" Single EAR 0212673EMU [us,eu] / EAN 4029759126737
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Sound Of A
  4:06
Live in Columbus, OH, May 6, 2016
2.The Black Widow (Live)
2:35
3.Public Animal #9 (Live)
3:32
4.Is It My Body (Live)
2:50
5.Cold Ethyl (Live)
3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06ParanormalEar
0212146EMU
Album
CD
28/07/2017
4:06The Sound Of A [Limited Edition]EAR
0212673EMU
Single
10" Single
23/02/2018

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

southpaw
Member
****
Hört sich immer noch gut an. 4 plus.

Widmann1
Member
****
Düstere Atmosphäre, guter Schluss von "Paranormal".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.