Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tears For Fears - Pullin' A Cloud

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Brian MacLeod
Gail Ann Dorsey
Producer:Tears For Fears
Charlton Pettus
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:47Everybody Loves A Happy Ending [Bonus Tracks Edition]Edel
0161822ERE
Album
CD
25/04/2005

Tears For Fears   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Change02/04/1983303
Shout26/01/1985113
Everybody Wants To Rule The World13/04/1985313
Head Over Heels06/07/1985184
Sowing The Seeds Of Love09/09/19891112
Woman In Chains09/12/1989325
Advice For The Young At Heart31/03/1990345
Laid So Low (Tears Roll Down)16/05/1992491
Break It Down Again31/07/1993491
Closest Thing To Heaven09/04/2005Tip: 14 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

emalovic
Member
**
2*

Reto
Member
*****
Schön ruhig, als Bonus Track soll auch sowas seinen Platz haben.

WeePee
Member
****
Klingt wie die Beatles

MartinBrueckner2007
Member
*****
sehr gut

Widmann1
Member
****
ja, geht so
18/06/2005 13:53
Rewer
Staff
*****
...sehr gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.