Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Jorja Smith x Preditah - On My Mind

Cover Jorja Smith x Preditah - On My Mind
Digital
FAMM 191773578589
Cover Jorja Smith x Preditah - On My Mind
Digital
FAMM 1279777132
Cover Jorja Smith x Preditah - On My Mind
Digital
FAMM 1287642865

Nummer

Jaar:2017
Label:SONY
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Ed Thomas [UK]
Jorja Smith
Nathan Chisanga
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

R&B/Hip-hop:07/10/2017 / Piek: 45 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:30/09/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

25/08/2017
Digital FAMM 191773578589 (Sony) / EAN 0191773578589
Toon detailsAlles beluisteren
1.On My Mind
  3:01
   
15/09/2017
Digital FAMM 1279777132 (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.On My Mind (Preditah VIP Mix)
3:15
   
03/10/2017
Digital FAMM 1287642865 (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.On My Mind (Acoustic)
2:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:01On My MindFAMM
191773578589
Single
Digital
25/08/2017
Preditah VIP Mix3:15On My MindFAMM
1279777132
Single
Digital
15/09/2017
Acoustic2:56On My MindFAMM
1287642865
Single
Digital
03/10/2017

Preditah   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
On My Mind (Jorja Smith x Preditah)30/09/2017Tip 
 

Jorja Smith   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blue Lights30/04/2016Tip: 31 
People (Cadenza feat. Jorja Smith & Dre Island)15/10/2016Tip 
On My Mind (Jorja Smith x Preditah)30/09/2017Tip 
Tyrant (Kali Uchis feat. Jorja Smith)28/10/2017Tip 
Where Did I Go?14/07/2018Tip 
February 3rd29/09/2018Tip 
The One01/12/2018Tip: 4 
Loose Ends (Loyle Carner & Jorja Smith)09/03/2019Tip: 39 
Be Honest (Jorja Smith feat. Burna Boy)24/08/2019Tip: 3 
Kiss Me In The Morning (The Eddy feat. Jorja Smith)16/05/2020Tip 
Rose rouge20/06/2020Tip 
Slow Down (Vintage Culture & Slow Motion Remix) (Maverick Sabre feat. Jorja Smith)25/07/2020Tip 
By Any Means08/08/2020Tip: 38 
Come Over (Jorja Smith feat. Popcaan)17/10/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost & Found16/06/20181274
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
***
Zeker geen te verkeerd liedje. Wat mij betreft dus nog wel een drietal sterren waard.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.