Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

De Mens - Later of de dag daarna

Cover De Mens - Later of de dag daarna
Digital
Platenzaak / Petrol 5425007832310 (be)

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:David Poltrock
Dirk Jans
Michel De Coster
Frank Vander linden
Producer:De Mens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

08/02/2019
Digital Platenzaak / Petrol 5425007832310 [be] / EAN 5425007832310
Toon detailsAlles beluisteren
1.Later of de dag daarna (2019)
  2:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:0124 uurPlatenzaak / Petrol
0783215
Album
CD
22/09/2017
20192:24Later of de dag daarnaPlatenzaak / Petrol
5425007832310
Single
Digital
08/02/2019

De Mens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wij04/02/2012Tip: 64 
Angst14/12/2013Tip: 17 
Nooit genoeg24/01/2015Tip: 12 
Bemin me later28/03/2015Tip: 13 
Pijn - Dronkenschap - Verdriet12/09/2015Tip: 65 
Alsof we belangrijk zijn (De Mens feat. Sarah Bettens)30/01/2016Tip 
Maandag (Live)01/07/2017Tip 
Vier akkoorden09/09/2017Tip: 39 
Oh wat ben je mooi (als je weer wegloopt)25/11/2017Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wil je beroemd zijn?13/04/1996421
Sex verandert alles20/02/1999148
Liefde10/03/2001295
Blond29/03/2003136
Akoestisch06/12/20035813
In het gras12/03/20051015
Onder de duinen13/10/2007256
Is dit mijn hart?01/05/2010205
Muziek!21/01/20121526
Nooit genoeg31/01/2015525
24 uur30/09/20172214
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Frank en z'n Mens op hun best. Heerlijk nummer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.