Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Milo Meskens - Twenty One

Cover Milo Meskens - Twenty One
Digital
Doeba 00602567106098 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:DOEBA
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Jonathan Vandenbroeck
Gianluca Presti
Milo Meskens
Producer:Jo Francken
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/10/2017 (Positie 32)
Laatste week notering:24/02/2018 (Positie 31)
Piekpositie:18 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:2273 (500 Punten)
Airplay:07/10/2017 / Piek: 6 / Weken: 22
In de landen:
be  Piek: 18 / Weken: 20 (V)
  Tip (W)

Tracks

02/10/2017
Digital Doeba 00602567106098 (UMG) [be] / EAN 0602567106098
Toon detailsAlles beluisteren
1.Twenty One
  2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53Twenty OneDoeba
00602567106098
Single
Digital
02/10/2017
2:52Life Is Music 2017.2Sony
19075806102
Compilatie
CD
24/11/2017
2:52MNM Big Hits 2018 Vol. 1Sony
19075830332
Compilatie
CD
23/02/2018
2:54ContrastDoeba
5761882
Album
CD
30/03/2018
2:52De Afrekening 64Sony
19075845982
Compilatie
CD
30/03/2018

Milo Meskens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Here With Me30/01/20162310
New Beginning15/04/2017925
Twenty One14/10/20171820
Stone Cold Liar03/03/20181318
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Contrast07/04/2018819
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

GeMes
Member
******
3th good release in a row.

gherkin
Member
***
Alweer een verre van onaangenaam plaatje van Milo Meskens.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.