Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lauv - Easy Love

Cover Lauv - Easy Love
Digital
Kobalt / V2 1280375821

Nummer

Jaar:2017
Label:KOBALT
Distributeur:V2
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:21/10/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

06/10/2017
Digital Kobalt / V2 1280375821
Toon detailsAlles beluisteren
1.Easy Love
  3:44
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:44Easy LoveKobalt / V2
1280375821
Single
Digital
06/10/2017
3:44I Met You When I Was 18.Traffic Inc.
TRCP 240-1
Album
CD
24/04/2019

Lauv   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Like Me Better05/08/20173015
A Different Way (DJ Snake feat. Lauv)30/09/2017Tip: 1 
Easy Love21/10/2017Tip 
Getting Over You10/03/2018Tip 
Chasing Fire14/04/2018Tip 
Enemies21/07/2018Tip 
There's No Way (Lauv feat. Julia Michaels)06/10/2018Tip: 17 
I'm So Tired... (Lauv & Troye Sivan)04/05/2019379
Drugs & The Internet04/05/2019Tip 
F**k, I'm Lonely (Lauv feat. Anne-Marie)17/08/20192117
Make It Right (BTS feat. Lauv)26/10/2019Tip 
Feelings09/11/2019Tip 
Mean It (Lauv & Lany)23/11/2019Tip: 32 
Tattoos Together25/01/2020Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Met You When I Was 18.09/06/20187721
~How I'm Feeling~18/01/2020812
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

fabio
Member
****
gut

sophieellisbextor
Staff
****
Parfait pour chiller...

gherkin
Member
****
Genietbaar liedje van Lauv.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.