Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Steve Tielens feat. B.A. Cops - En gaan met die banaan

Cover Steve Tielens feat. B.A. Cops - En gaan met die banaan
Digital
Vlaamse Sterren 5411530814015 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:VLAAMSE STERREN
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Steve Tielens
Producer:Jean Pierre Kerkhofs
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:21/10/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

18/09/2017
Digital Vlaamse Sterren 5411530814015 (CNR) [be] / EAN 5411530814015
Toon detailsAlles beluisteren
1.En gaan met die banaan
  3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02En gaan met die banaanVlaamse Sterren
5411530814015
Single
Digital
18/09/2017
3:0315 jaar feest - 15 jaar Steve TielensVlaamse Sterren
AL 30520-2
Album
CD
13/10/2017
3:04Hits van hier - Het beste van 2017Vlaamse Sterren
AL 30521-2
Compilatie
CD
17/11/2017

Steve Tielens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geen wonder dat ik ween31/03/2012Tip: 40 
De polonaise14/07/2012Tip: 57 
De arme straatmuzikant15/09/2012Tip: 48 
Elisa24/11/2012Tip: 45 
We gaan een feestje bouwen09/03/2013Tip: 39 
Ik ga leven (Liesje Winten & Steve Tielens)31/08/2013Tip: 25 
Ik mis je19/10/2013Tip: 39 
Kom je vanavond?28/12/2013Tip: 29 
Ik heb je sleutel weggesmeten (Steve Tielens & Liesje Winten)15/02/2014Tip: 33 
Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou14/06/2014Tip: 55 
Wij vieren feest vandaag01/11/2014Tip: 43 
Gisteren herleeft (Marjan Berger & Steve Tielens)17/01/2015Tip: 76 
Wat heb jij een lekker lijf!31/01/2015Tip: 42 
In de armen van de nacht23/05/2015Tip: 68 
Het is weer Couckenbak20/06/2015298
Angelina03/10/2015Tip: 69 
De polonaise [2015]16/01/2016Tip 
Dat was een kus16/04/2016Tip 
De zomer is begonnen18/06/2016Tip: 40 
The Show Must Go On26/11/2016Tip 
Ik en ons Monique (Steve Tielens feat. Monique)21/01/2017Tip 
Bij ons in Vlaanderen13/05/2017Tip 
En gaan met die banaan (Steve Tielens feat. B.A. Cops)21/10/2017Tip 
In ons cafeetje (Steve Tielens feat. De Zingende Vaten)06/01/2018Tip 
Naar de zevende hemel17/03/2018Tip 
Het voetballied (Come On Belgium!) (Steve Tielens feat. Jill De Greef)05/05/2018Tip 
De nacht van mijn leven04/08/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feesten is mijn leven07/04/2012921
Mijn eigen leven26/07/20142716
De langste polonaise05/09/20151612
15 jaar feest - 15 jaar Steve Tielens21/10/2017677
 

Bart Anneessens Cops   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vive vive la vie (B & B (Bart Anneessens Cops & Bart Declercq))24/09/2016Tip 
En gaan met die banaan (Steve Tielens feat. B.A. Cops)21/10/2017Tip 
My Little Lady (Danny Fabry & Bart Anneessens Cops)09/12/2017Tip 
'k Zou willen vliegen (Paul Severs feat. Bart Anneessens Cops)03/02/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.67 (Reviews: 3)

sanremo
Member
**
schwach

Patrick3
Member
*****
Ambiancehit
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.