Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tears For Fears - I Love You But I'm Lost

Cover Tears For Fears - I Love You But I'm Lost
Digital
Mercury / Virgin EMI -

Nummer

Jaar:2017
Label:MERCURY
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Roland Orzabal
Curt Smith
Dan Smith
Mark Crew
Producer:Tears For Fears
Sacha Skarbek
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

13/10/2017
Digital Mercury / Virgin EMI - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Love You But I'm Lost
  4:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:21I Love You But I'm LostMercury / Virgin EMI
-
Single
Digital
13/10/2017
4:21Rule The World - The Greatest HitsMercury / Virgin EMI
CDV 3197 / 00600753802878
Album
CD
10/11/2017
4:21Rule The World - The Greatest HitsMercury / Virgin EMI
V 3197 / 00600753802885
Album
LP
01/12/2017

Tears For Fears   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Change02/04/1983303
Shout26/01/1985113
Everybody Wants To Rule The World13/04/1985313
Head Over Heels06/07/1985184
Sowing The Seeds Of Love09/09/19891112
Woman In Chains09/12/1989325
Advice For The Young At Heart31/03/1990345
Laid So Low (Tears Roll Down)16/05/1992491
Break It Down Again31/07/1993491
Closest Thing To Heaven09/04/2005Tip: 14 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.22 (Reviews: 9)

Chandler
Member
***
Hintergrund im Refrain klingt ein wenig nach Italo-Disco.
Und die Stimme klingt so gar nicht nach Tears for fears.
Ansonsten - nett - 3 sterne

emalovic
Member
**
furchtbar. Sie wollen wie eine neue unbekannte junge Band klingen

gehen aber auf die 60 zu

Peinlich. Die Stimmen hört man gar nicht rau. Auch im Video finde ich sie nicht

Unbeachtet geblieben

Kirin
Member
****
Begeisterung bleibt aus.

gherkin
Member
****
Dik in orde hoor.

Supersok
Member
*****
Ze zijn het nog niet verleerd. Goede plaat weer van deze jaren 80 band.

drogida007
Member
****

Bin jetzt nicht gerade hin und weg vom neuen TFF Song. Klingt halt nicht wirklich neu...und seine Stimme hört sich irgendwie schwach an...

Widmann1
Member
******
I'm a great TFF-Fan, somit nicht objektiv.

Miraculi
Member
*****
Respect - die beiden New Wave Helden aus der Urzeit schaffen es auch in 2017, einen neuen vollmundigen Pop-Song aus dem Hut zu zaubern und ihn dieser MAD WORLD zu schenken ... die Melodie wird sofort angespielt - mir dann auch gleich sympathisch.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.