Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Niall Horan - On The Loose

Cover Niall Horan - On The Loose
Digital
Neon Haze / Capitol 18UMGIM07359
Cover Niall Horan - On The Loose
Digital
Neon Haze / Capitol 00602567502456
Cover Niall Horan - On The Loose
Digital
Neon Haze / Capitol 00602567468257
Cover Niall Horan - On The Loose
Digital
Neon Haze / Capitol 00602567502500

Nummer

Jaar:2017
Label:CAPITOL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:John Ryan
Julian Bunetta
Niall Horan
Producer:Julian Bunetta
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/03/2018 (Positie 46)
Laatste week notering:30/06/2018 (Positie 49)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:6741 (202 Punten)
Airplay:10/03/2018 / Piek: 11 / Weken: 19
Ultratip Bubbling Under:24/02/2018 / Piek: 11 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 24 / Weken: 14 (V)
  Piek: 24 / Weken: 12 (W)

Tracks

16/02/2018
Digital Neon Haze / Capitol 18UMGIM07359 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.On The Loose (Alternate Version)
  2:38
   
09/03/2018
Digital Neon Haze / Capitol 00602567502456 (UMG) / EAN 0602567502456
Toon detailsAlles beluisteren
1.On The Loose (Basic Tape Remix)
2:59
   
15/03/2018
Digital Neon Haze / Capitol 00602567468257 (UMG) / EAN 0602567468257
Toon detailsAlles beluisteren
1.On The Loose (Acoustic)
3:13
   
23/03/2018
Digital Neon Haze / Capitol 00602567502500 (UMG) / EAN 0602567502500
Toon detailsAlles beluisteren
1.On The Loose (slenderbodies Remix)
2:43
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43FlickerNeon Haze / Capitol
00602557902082
Album
CD
20/10/2017
3:44Flicker [Deluxe Edition]Neon Haze / Capitol
00602557993141
Album
CD
20/10/2017
Alternate Version2:38On The LooseNeon Haze / Capitol
18UMGIM07359
Single
Digital
16/02/2018
Basic Tape Remix2:59On The LooseNeon Haze / Capitol
00602567502456
Single
Digital
09/03/2018
Acoustic3:13On The LooseNeon Haze / Capitol
00602567468257
Single
Digital
15/03/2018
»» alles tonen

Niall Horan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Town08/10/20162210
Slow Hands20/05/20172918
Too Much To Ask30/09/20171813
On The Loose24/03/20182414
Finally Free21/07/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flicker28/10/2017544
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 20)

Chartsfohlen
Member
****
Gelungener Popsong mit leicht sommerlicher Note, kann sich schon hören lassen. Meines Erachtens hier aber ein wenig überbewertet.

Ale&Bea
Member
****
4+

ul.tra
Member
*****
Der Album-Opener ist Klasse.

swiftie
Member
*****
Schöner Sommersong, der einfach gute Laune macht!

fabio
Member
******
genial

da_hooliii
Member
***
Mittelmäßiger 0815 Pop.

southpaw
Member
****
Netter Pop, dessentwegen ich das niederländische Adjektiv "wereldschokkend" kennen lernen durfte.

Jeroen68
Member
*****
Je moet even zoeken, maar dan blijkt er af en toe nog best leuke muziek gemaakt te worden

chartmeester
Member
*****
Heel goed, lekker ritme, goede zang, heerlijk!!!

Mark1984
Member
*****
Zeer goed nummer

gherkin
Member
***
Niks wereldschokkend maar op zich best wel aangenaam.

Kamala
Member
*****
...fein anzuhörende, melodisch gute Musik - sowohl gesanglich als auch rhythmisch ansprechend...

vancouver
Member
*****
ja die auch etwas schnelleren Töne stehen Mister Horan sehr gut

bluezombie
Member
****
.

josh4u92
Member
******
Wow I’m really digging this song. It needs to be released as a single.

merlin77
Member
******
ein ausgesprochen gefälliger popsong, der mich vom sound teilweise an chris rea in seinen besten momenten erinnert. sehr smooth, sehr eingängig, ganz stark arrangiert. der beste titel auf seinem debütalbum "flicker".

ShadowViolin
Member
*****
Frischer Radio-Pop-Song, macht Spass beim Anhören und macht daher auch Lust auf mehr, als Opener daher perfekt gewählt. -5*

konijntje1
Member
*****
.

Elmusic
Member
*****
Schöner Song!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.