Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Faces On TV - The Image Of Boy Wonder

Cover Faces On TV - The Image Of Boy Wonder
Digital
Unday / N.E.W.S. UNDAY071D

Nummer

Jaar:2017
Label:UNDAY
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Jasper Maekelberg
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:11/11/2017 / Piek: 25 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 25 (V)

Tracks

03/11/2017
Digital Unday / N.E.W.S. UNDAY071D / EAN 5414165098751
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Image Of Boy Wonder
  3:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19The Image Of Boy WonderUnday / N.E.W.S.
UNDAY071D
Single
Digital
03/11/2017
3:19De Afrekening 64Sony
19075845982
Compilatie
CD
30/03/2018
3:19Night FuneralUnday / N.E.W.S.
UNDAY078CD / NR4.G315020
Album
CD
20/04/2018

Faces On TV   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love / Dead31/10/2015Tip: 25 
Traveling Blind21/05/2016Tip: 6 
Pray The Light19/11/2016Tip 
The Image Of Boy Wonder11/11/2017Tip: 25 
Dancing After All10/03/2018Tip: 4 
Call Me Up30/06/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Night Funeral28/04/2018417
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Faces On TV weet opnieuw te bevestigen met een uitstekend nummertje.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.