Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Confetti's - The Sound Of C

Cover Confetti's - The Sound Of C
7" Single
Teldec 6.15191 (de)
12" Maxi
Teldec 6.20841
Cover Confetti's - The Sound Of C
Cover
Cover Confetti's - The Sound Of C
Cover
Cover Confetti's - The Sound Of C
Cover
Cover Confetti's - The Sound Of C
Cover

Nummer

Jaar:1988
Label:USA IMPORT
Distributeur:T2
Muziek/Tekst:Serge Ramaekers
Dominic Sas
Producer:The Maxx
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Confetti's (The Sound Of C (X-tof Remix))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/08/1988 (Positie 40)
Laatste week notering:29/10/1988 (Positie 30)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:4599 (328 Punten)
Back Catalogue Singles:14/03/2009 / Piek: 14 / Weken: 5
In de landen:
fr  Piek: 6 / Weken: 23
nl  Piek: 23 / Weken: 11
be  Piek: 20 / Weken: 13 (V)

Tracks

1988
12" Maxi Teldec 6.20841
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Sound Of C
  5:36
2.The Sound Of C
4:44
3.The Sound Of C
3:34
   
1988
7" Single Teldec 6.15191 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Sound Of C
  3:34
2.The Sound Of C (Accapella)
4:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:42New Beat - Take 2 [A.B.-Sounds]Subway
SUBWAY 044-CD
Compilatie
CD
1988
3:3321 Nr. 1 HitsCBS
463192 1
Compilatie
LP
1988
3:34The Sound Of CTeldec
6.15191
Single
7" Single
1988
5:36The Sound Of CTeldec
6.20841
Single
12" Maxi
1988
4:44The Sound Of CTeldec
6.20841
Single
12" Maxi
1988
»» alles tonen

Confetti's   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Sound Of C06/08/19882013
C In China31/12/1988815
C Day10/06/1989215
Keep Smiling11/11/1989156
Circling Stars (Jingle Bells)16/12/198957
Megamix20/01/1990119
Put 'm Up (Your Hands)09/06/1990712
The Sound Of C (X-tof Remix)27/09/2014244
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.26 (Reviews: 39)

Jeroen68
Member
***
merkwaardig

Besnik
Member
***
Total langweilig, und auch wenn es in manchen Ländern echt erfolgreich lief : Ich finde es nichts besonderes!

hugo1960
Member
****
Dit is nog goed te pruimen, maar hun grootste hit "C-day", mag voor mij de kliko in.

Johanreviews
Member
****
'k Had eigenlijk gedacht dat het een nog grotere hit was indertijd, gegeven dat de plaat toch geregeld wel gehoord blijft ... 't Is alleszins wel een monument geworden uit een voor de Belgische dansmuziek vrij bijzondere periode en dat dwingt voor me wel een 4 af. En anders is het voor die glimlach bij me elke keer als ik het nog eens hoor.

Redhawk1
Member
****
Fetter Beat. Guter 80er Song!

FranzPanzer
Member
*****
Eines der geistreichsten und witzigsten 80er-Musikvideos trifft auf einen merkwürdigen, aber immerhin interessanten und für das Genre wegweisenden Sound - eine Kombination, der der alte Franzel nicht abgeneigt ist. Sympathischer Belpop-House!

guibert jean-francois
Member
******
je detestais à l'époque mais c'est trop bien !!!

MUSICBOJ
Member
**
Een overschat nummer uit 1988, van de Vlaamse new-beat muziekgroep: "Confetti's", die zelfs in Frankrijk de TOP10 haalde!!! In mijn ogen véél te overroepen!!! Ik geraak niet verder dan 2 sterren: onvoldoende!!! ☺

bjorn614
Member
****
Dit nummer blijft toch wel leuk

Cheetah
Member
*****
Geen idee waarom maar ik vind dit goed

oldiefan1
Member
***
das ist nichts für mich

junilo
Member
****
Ganz okay!

gherkin
Member
****
Een C-plaatje, maar wel leuk.
Laatst gewijzigd: 17/09/2014 10:20

sophieellisbextor
Staff
*****
Toujours aussi efficace ! 5*

Patrick3
Member
******
Toffe plaat.De Confetti's komen binnenkort terug.

naamloos
Member
**
Ik word hier niet enthousiast van.

Schiriki
Member
*****
etwas vom Besseren aus dem schwächsten aller 80er Jahre

ericwyns
Member
****
New Beat-klassieker van Confetti's uit het jaar 1988. Dit nummer zorgde ook voor een doorbraak buiten eigen landsgrenzen.

tgebele
Member
****
Ich finde es gab wesentlich bessere New Beat Stücke.
Laatst gewijzigd: 01/06/2013 15:49

Topbart
Member
***
een van de 1e hits in Nederland met New Beat (afkomstig uit Belgie). Ik vind dit een lange en vervelende plaat

Raveland
Member
****
der Matrose ist sexy

Der_Nagel
Member
****
durchschnittlicher New Beat-Track aus 1988 - 3.75...

remember
Member
**
"C" steht hier für "Closed", oder um es courteous (höflich)auszudrücken: des is nix..

simpsonsfan
Member
******
Hammer!

southpaw
Member
****
PupsiD hat's gut beschrieben, leider stehe ich nicht so auf dieses Milieu ;-)

querbeet
Member
*****
...hat zwar Ähnlichkeit mit anderen Tracks dieses Genres, aber war auf dem Dancefloor nicht übel...

MichiDresden
Member
******
Genialer Geniestreich aus Belgien, der wuchtige Bass ist echt der Hammer, ok die Vocals könnten tiefer und aggressiver sein ;-)

oldskoolhubsi
Member
****
schon gut

FCB_39
Member
******
Klasse!
18/09/2007 10:39
Beringar
Member
******
klassiker aus den späten 80ern, einfach gestrickt, klingt noch heute gut
Laatst gewijzigd: 18/09/2007 10:39
05/09/2007 19:06
MŁmmelgreis
Member
*****
Ahahahahahahahahahahahaha
Ich halte es selbst kaum für möglich, aber ich finde das super! :)
21/08/2007 23:49
sanremo
Member
**
uninteressant
21/08/2007 23:39
Musicfreak
Member
****
5-12% raufgepitch ist der Track richtig geil - vor allem für sein Alter...4.5. Könnte noch mehr werden...
20/08/2007 13:35
Zwobot
Member
******
"This is the Sound of C. This is a new Style of Music".
Oh Yeah und was für ein geiler Style! New Beat! Viele mögen sich natürlich über die Monotonie beschweren und anmerken, dass nichts in dem Track passiert, doch ich finde den Track mehr als genial. Dieser wuchtige Bass, der monotone und langsame Beat und dazu immer wieder die "This is the Sound of C" Vocals, kein Wunder, dass die belgische Clubszene damals aufblühte. Ein absoluter New Beat Klassiker!
25/06/2007 11:39
Jan84
Member
******
Finde ich total stark, absoluter New Beat Klassiker. Da stand man noch in Belgien mit der jugendlichen Mofagang vor der Frikandel Bude und diskutierte darüber, dass Papa sich aufregt, wenn man Strapse trägt.
24/06/2007 00:14
bandito
Member
***
Ansatzweise gut - aber es passiert nachher nichts mehr. Stark abgerundet.
23/04/2007 00:16
TSCHEMBALO
Member
*****
new beat aera. gut.
28/04/2005 16:48
pupsiD
Member
******
ein feist grinsender, 2 meter großer dorfpolizisten-spasti aus belgien und vier frittenverkäuferinnen mit smily-buttons die ihn umtanzen. dabei war der sound, grad bei dem track das kraftwerkmäßige beatprogramming, richtig originell!
http://www.discogs.com/artist/Confetti's
Laatst gewijzigd: 05/09/2007 19:08
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.