Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - 52nd Street

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:27My LifeColumbia
3-10853
Single
7" Single
10/1978
2:2752nd StreetColumbia
FC 35609
Album
LP
1978
2:32Original Album Classics [2014]Columbia / Legacy
88843043812
Album
CD
28/03/2014

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.59 (Reviews: 17)

Acooper
Member
****
Trop jazzy.

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

vancouver
Member
****
geht ok - eine Minute länger hätte dem Track gut getan

Kamala
Member
*****
...interessanter, sehr ungewohnter aber klasse Sound von Billy Joel - tolle Clarinette - ich würde gerne etwas länger zuhören...

rhayader
Member
*****
Jazziger Abschluß eines großartigen Albums.

musikmannen
Member
*****
Good

klamar
Member
*****
... eigentlich zu kurz, aber dennoch sehr gut ...

fleet61
Member
****
... sehr schöner Track, ohne wenn und aber ...

Dino-Canarias
Member
****
Kein wirklich überragender Abschluss eines dennoch sehr
gelungenen Albums.....

begue
Member
*****
Eigentlich zu schade für eine B-Seite.

Widmann1
Member
****
funkt nicht so ganz

SportyJohn
Staff
*****
Naturlich zu finde auf sein gleichnamiger Album aus 1978.... und am B-seite zu sein Hit "My Life"....... ja das geht ab dieser piano/trompette song..... und das von "Randy Newman" stimmt @ Günther !

variety
Member
*****
Guter Titelsong!
26/03/2008 19:48
FCB_39
Member
******
Super Song!
10/09/2007 21:52
remember
Member
****
Das klingt so gar nicht nach Billy (eher nach Randy Newman).
Laatst gewijzigd: 22/09/2013 14:22
14/05/2007 20:06
LarkCGN
Member
****
Gut!
08/06/2006 23:45
southpaw
Member
*****
Der kurze und erstklassige Titelsong des Albums von 1978.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.