Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sufjan Stevens - Tonya Harding

Cover Sufjan Stevens - Tonya Harding
Digital
Asthmatic Kitty 1315784879

Nummer

Jaar:2017
Label:ASTHMATIC KITTY
Distributeur:KONKURRENT
Muziek/Tekst:Sufjan Stevens
Producer:Sufjan Stevens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:20/01/2018 / Piek: 46 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 46 (V)

Tracks

08/12/2017
Digital Asthmatic Kitty 1315784879
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tonya Harding (In D major)
  5:05
2.Tonya Harding (In Eb major)
4:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
In D major5:05Tonya HardingAsthmatic Kitty
1315784879
Single
Digital
08/12/2017
In Eb major4:01Tonya HardingAsthmatic Kitty
1315784879
Single
Digital
08/12/2017

Sufjan Stevens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mystery Of Love13/01/2018Tip 
Tonya Harding20/01/2018Tip: 46 
Lonely Man Of Winter01/12/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Avalanche22/07/2006683
Songs For Christmas09/12/20061001
The Age Of Adz23/10/2010253
Carrie & Lowell04/04/20151032
Planetarium (Sufjan Stevens - Nico Muhly - Bryce Dessner - James McAlister)17/06/2017893
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

drogida007
Member
****

... ich fand Nancy Kerrigan eh schöner & ausdrucksstärker ... Ach ja, der Song klingt ganz gut.

Der Film über Tonya: "I, Tonya" kommt im Frühling in die Kinos.

southpaw
Member
****
Interessante Nummer - gerade jetzt als der Skandal wohl weitgehend vergessen war. Diese Blondies!

Miraculi
Member
*****
Das ist irgendwie schräg aber schön ... SUFJAN STEVENS hat schon Songs über alle US-Bundesstaaten geschrieben - jetzt halt über Tonya Harding ... wer kann sich noch an den Skandal erinnert, als Tonya's Ehemann ihre Konkurrentin Nancy Kerrigan verletzte - mit einer Eisenstange ... da hatte Tonya ihren White Trash Ruf schon weg ... der Song sehr schön.

gherkin
Member
*****
Sufjan Stevens pakt uit met een nummer over schaatsster Tonya Harding. En zoals we nu al gewoon zijn is ook dit prima muziek.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.