Login
België (Vlaanderen)

Tony Bennett with Billy Joel - New York State Of Mind

Cover Tony Bennett with Billy Joel - New York State Of Mind
CD-Single Promo
Columbia CSK 54895 (us)
Cover Tony Bennett with Billy Joel - New York State Of Mind
7" Single
Columbia 38 79658 (us)

Nummer

Jaar:2001
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Coverversie van:Billy Joel - New York State Of Mind
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

2001
Promo - CD-Single Columbia CSK 54895 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.New York State Of Mind
4:29
   
2001
7" Single Columbia 38 79658 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.New York State Of Mind
4:29
2.Tony Bennett - Don't Cry Baby (Version 2001)
2:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:30Playin' With My Friends: Bennett Sings The BluesRPM / Columbia
CK85833
Album
CD
06/11/2001
4:29New York State Of Mind [Promo]Columbia
CSK 54895
Single
CD-Single
2001
4:29New York State Of MindColumbia
38 79658
Single
7" Single
2001

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Tony Bennett   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Body And Soul (Tony Bennett & Amy Winehouse)24/09/2011131
Anything Goes (Tony Bennett & Lady Gaga)27/09/2014Tip: 9 
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)13/12/2014Tip: 45 
Fascinating Rhythm (Tony Bennett & Diana Krall)08/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duets - An American Classic11/11/2006396
Duets II24/09/20111328
Viva Duets27/10/20121054
Cheek To Cheek (Tony Bennett & Lady Gaga)04/10/2014433
Love Is Here To Stay (Tony Bennett & Diana Krall)22/09/2018228
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geďnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.