Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Swordfishtrombone

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08SwordfishtrombonesIsland
ILPM 9762
Album
LP
1983

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

musikmannen
Member
******
Great

remember
Member
***
Mühsam..

Dino-Canarias
Member
*****
Gefällt mir je länger je besser.....


Knappe 5.
28/01/2007 20:22
Homer Simpson
Member
****
als ich gewarnt wurde wie gewöhnungsbedürftig dieses Album sein soll war ich interessiert. Das ist kein Lied davon.
19/01/2007 00:52
Musicfreak
Member
****
Verglichen mit den ersten Songs auf diesem Album ist dieser Titel hier fast schon eingängig. Gesanglich klingt er hier fast genau so wie Dr. John. Gute 4 dank diesem smoothen Xylophon-Groove und interessantem Text.
04/05/2005 15:38
variety
Member
****
Titelsong der gleichnamigen Platte. Na ja, hier gefällt mir seine Stimme (?) nicht so sehr. Knappe 4.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.