Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lijpe & Ismo - Goud

Cover Lijpe & Ismo - Goud
Digital
Top Notch 18UMGIM04426 (nl)

Nummer

Jaar:2018
Label:TOP NOTCH
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Abdel Achahbar
Ismail Houllich
Marlon van der Hout
Producer:Chievva
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:20/01/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 34 / Weken: 2
be  Tip (V)

Tracks

12/01/2018
Digital Top Notch 18UMGIM04426 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Goud
2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49GoudTop Notch
18UMGIM04426
Single
Digital
12/01/2018

Lijpe   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eng12/11/2016Tip 
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017Tip 
Doe rustig! (Lijpe & DJ Stijco)16/09/2017Tip 
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018Tip 
Vuurwerk (Spanker feat. Josylvio, Lijpe & 3robi)14/04/2018Tip 
Microfoon29/09/2018Tip 
Hongersnood (Glades, Lijpe & Ali B)17/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van de bodem naar de grond11/10/20141011
Levensles05/12/2015527
Jackpot05/11/20161220
Zandloper09/09/20171343
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/20182125
Andere leven27/10/201878
 

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Media14/01/2017Tip 
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017Tip 
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/20151371
Nu of nooit30/01/2016403
De waarheid 214/01/2017581
Transformatie23/12/20178215
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/20182125
Onverwachts30/06/2018553
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.5 (Reviews: 4)

De Tsjap
Member
***
De melodielijn is dik onder het niveau van een goede Ismo.

Jeroen68
Member
*
Goud? Niet eens oud ijzer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.