Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

First Aid Kit - Distant Star

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Klara SŲderberg
Johanna SŲderberg
Producer:Tucker Martine
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
se  Piek: 82 / Weken: 1


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08RuinsColumbia
19075806012
Album
CD
19/01/2018

First Aid Kit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emmylou04/02/2012Tip: 65 
Blue02/06/2012Tip: 55 
Master Pretender14/02/2015Tip: 66 
My Silver Lining16/01/2016717
It's A Shame14/10/2017Tip: 24 
Fireworks13/01/2018Tip: 19 
Rebel Heart05/05/2018Tip 
Tender Offerings29/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Lion's Roar04/02/20123014
Stay Gold14/06/20143060
Ruins27/01/2018725
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.83 (Reviews: 6)

Sgt.Pepper
Member
****
Bewährter Sound der Schwestern.

ShadowViolin
Member
*****
Von mir gibt es eine weitere 5*. Guter Song, etwas aufregender wie ein Grossteil des Albums, was ich sehr begrüsse.

musikmannen
Member
******
Great

Widmann1
Member
****
Erneut kein Aufreger.

gherkin
Member
*****
Het soort heerlijke muziek dat we tegenwoordig van First Aid Kit gewend zijn.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.