Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Zack Ink feat. Lijpe & Ismo - Kleine jongen

Nummer

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 97 / Weken: 1


Lijpe   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eng12/11/2016Tip 
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017Tip 
Doe rustig! (Lijpe & DJ Stijco)16/09/2017Tip 
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018Tip 
Vuurwerk (Spanker feat. Josylvio, Lijpe & 3robi)14/04/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van de bodem naar de grond11/10/20141011
Levensles05/12/2015527
Jackpot05/11/20161220
Zandloper09/09/20171342
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/20182121
 

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Media14/01/2017Tip 
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017Tip 
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/20151371
Nu of nooit30/01/2016403
De waarheid 214/01/2017581
Transformatie23/12/20178215
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/20182121
Onverwachts30/06/2018553
 

Zack Ink   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Takedown24/02/20181231
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 1)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.