Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Steve Tielens - Naar de zevende hemel

Cover Steve Tielens - Naar de zevende hemel
Digital
ST 113443914 (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:ST
Distributeur:ST
Muziek/Tekst:Emile Hartkamp
Norus Padidar
Producer:Jean-Pierre Kerkhofs
Coverversie van:Jannes - Naar de zevende hemel
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:31/03/2018 / Piek: 23 / Weken: 9
Ultratip Bubbling Under:17/03/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

02/03/2018
Digital ST 113443914 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Naar de zevende hemel
  3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Naar de zevende hemelST
113443914
Single
Digital
02/03/2018
3:29De ultieme Schlager Top 100Vlaamse Sterren
AL 306182
Compilatie
CD
05/10/2018

Steve Tielens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geen wonder dat ik ween31/03/2012Tip: 40 
De polonaise14/07/2012Tip: 57 
De arme straatmuzikant15/09/2012Tip: 48 
Elisa24/11/2012Tip: 45 
We gaan een feestje bouwen09/03/2013Tip: 39 
Ik ga leven (Liesje Winten & Steve Tielens)31/08/2013Tip: 25 
Ik mis je19/10/2013Tip: 39 
Kom je vanavond?28/12/2013Tip: 29 
Ik heb je sleutel weggesmeten (Steve Tielens & Liesje Winten)15/02/2014Tip: 33 
Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou14/06/2014Tip: 55 
Wij vieren feest vandaag01/11/2014Tip: 43 
Gisteren herleeft (Marjan Berger & Steve Tielens)17/01/2015Tip: 76 
Wat heb jij een lekker lijf!31/01/2015Tip: 42 
In de armen van de nacht23/05/2015Tip: 68 
Het is weer Couckenbak20/06/2015298
Angelina03/10/2015Tip: 69 
De polonaise [2015]16/01/2016Tip 
Dat was een kus16/04/2016Tip 
De zomer is begonnen18/06/2016Tip: 40 
The Show Must Go On26/11/2016Tip 
Ik en ons Monique (Steve Tielens feat. Monique)21/01/2017Tip 
Bij ons in Vlaanderen13/05/2017Tip 
En gaan met die banaan (Steve Tielens feat. B.A. Cops)21/10/2017Tip 
In ons cafeetje (Steve Tielens feat. De Zingende Vaten)06/01/2018Tip 
Naar de zevende hemel17/03/2018Tip 
Het voetballied (Come On Belgium!) (Steve Tielens feat. Jill De Greef)05/05/2018Tip 
De nacht van mijn leven04/08/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feesten is mijn leven07/04/2012921
Mijn eigen leven26/07/20142716
De langste polonaise05/09/20151612
15 jaar feest - 15 jaar Steve Tielens21/10/2017677
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Patrick3
Member
******
Topschijf
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.