Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

George Ezra - Pretty Shining People

Cover George Ezra - Pretty Shining People
Digital
Columbia 886446999678
7" Single
Columbia 19075934567
Cover George Ezra - Pretty Shining People
Digital
Columbia 886447593196
Cover George Ezra - Pretty Shining People
Digital
Columbia 886447632000
Cover George Ezra - Pretty Shining People
Digital
Columbia 886447632093

Nummer

Jaar:2018
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:George Ezra
Producer:Cam Blackwood
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/04/2019 (Positie 39)
Laatste week notering:18/05/2019 (Positie 38)
Piekpositie:38 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:10352 (71 Punten)
Airplay:06/04/2019 / Piek: 17 / Weken: 7
Ultratip Bubbling Under:06/04/2019 / Piek: 20 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 38 / Weken: 6 (V)
  Tip: 22 (W)

Tracks

02/03/2018
Digital Columbia 886446999678 (Sony) / EAN 0886446999678
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pretty Shining People
  3:32
   
08/03/2019
Digital Columbia 886447593196 (Sony) / EAN 0886447593196
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pretty Shining People (Jack Wins Remix)
  3:31
   
22/03/2019
Digital Columbia 886447632000 (Sony) / EAN 0886447632000
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pretty Shining People (Acoustic Version)
3:32
   
29/03/2019
Digital Columbia 886447632093 (Sony) / EAN 0886447632093
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pretty Shining People (HONNE Remix)
4:29
   
29/03/2019
7" Single Columbia 19075934567 (Sony) / EAN 0190759345672
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pretty Shining People
  3:36
2.Pretty Shining People (Live At Wembley)
4:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32Pretty Shining PeopleColumbia
886446999678
Single
Digital
02/03/2018
3:32Staying At Tamara'sColumbia
88985459782
Album
CD
23/03/2018
Jack Wins Remix3:31Pretty Shining PeopleColumbia
886447593196
Single
Digital
08/03/2019
Acoustic Version3:32Pretty Shining PeopleColumbia
886447632000
Single
Digital
22/03/2019
HONNE Remix4:29Pretty Shining PeopleColumbia
886447632093
Single
Digital
29/03/2019
»» alles tonen

George Ezra   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Budapest15/02/2014725
Cassy O'05/07/2014Tip: 3 
Blame It On Me27/09/2014Tip: 6 
Listen To The Man29/11/2014Tip: 10 
Barcelona22/08/2015Tip: 12 
Don't Matter Now01/07/2017Tip: 5 
Paradise03/02/2018Tip: 7 
Shotgun07/07/2018144
Hold My Girl19/01/20192610
Pretty Shining People13/04/2019386
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wanted On Voyage05/07/20141397
Staying At Tamara's31/03/20181960
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 12)

Chartsfohlen
Member
****
Ein weiterer gefälliger Pop-Song von der personifizierten Gute-Laune-Garantie George Ezra, auch das Video weiß leicht zu unterhalten. Ja, mehr ist da dann aber auch nicht. Der Titel erinnert mich stark an den R.E.M.-Klassiker "Shiny Happy People".

alleyt1989
Member
*****
Fantastic. I really hope this does well for him.

begue
Member
****
Ein ganz ordentlicher Opener.

bluezombie
Member
****
!

Widmann1
Member
*****
Toller Opener, da bin ich fast geneigt die Höchstwertung zu geben.

ShadowViolin
Member
****
Ein netter Opener von "Staying At Tamara's". 4*

Kamala
Member
****
...hübsch und beschwingt - pretty shinin' Sound mit Harfenklängen und schöner Melodie...

drogida007
Member
****

Dieser neue Song ist ihm ganz gut gelungen.

Kirin
Member
****
Paradise ist schon besser.

da_hooliii
Member
***
Plätschert vor sich hin.

gherkin
Member
****
Om spontaan gigantisch goedgezind van te worden. Geslaagd nummertje dus weer van Ezra.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.