Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fixkes - Ik weet niemand

Cover Fixkes - Ik weet niemand
Digital
Excelsior / V2 8714374064521

Nummer

Jaar:2018
Label:EXCELSIOR
Distributeur:V2
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:17/03/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

09/03/2018
Digital Excelsior / V2 8714374064521 / EAN 8714374064521
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik weet niemand
  3:11
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11Ik weet niemandExcelsior / V2
8714374064521
Single
Digital
09/03/2018

Fixkes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kvraagetaan24/02/2007136
Ongelukkig06/10/20071612
Over 't water (Fixkes + Axelle Red)22/12/200747
Lievelingsdier07/06/2008Tip: 16 
Rock-'n-roll23/01/2010Tip: 5 
Jodie Foster28/06/2014Tip: 81 
Buitenmens20/09/2014Tip: 21 
Koriander van den Turk04/07/2015Tip: 75 
Ik weet niemand17/03/2018Tip 
Hoboken15/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fixkes06/10/2007321
Superheld13/03/2010259
Weeral halfacht20/09/20141410
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Opnieuw een fijn plaatje van Fixkes.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.