Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

SLM - Kifesh

Cover SLM - Kifesh
Digital
Top Notch 00602567549291

Nummer

Jaar:2018
Label:TOP NOTCH
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Salahdine Ibnou Kacemi
Said Boumazoughe
Abdelhamid Bouchenak
Producer:Alain Croisy
Salahdine Ibnou Kacemi
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:24/03/2018 / Piek: 31 / Weken: 1
Vlaamse top 50:24/03/2018 / Piek: 4 / Weken: 14
Urban:24/03/2018 / Piek: 14 / Weken: 14
Ultratip Bubbling Under:24/03/2018 / Piek: 5 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 5 (V)

Tracks

16/03/2018
Digital Top Notch 00602567549291 (UMG) / EAN 0602567549291
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kifesh
  3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02KifeshTop Notch
00602567549291
Single
Digital
16/03/2018
3:00Spring Break 2018Universal
5383128
Compilatie
CD
13/04/2018
3:00MNM Big Hits 2018 Vol. 2Sony
19075851392
Compilatie
CD
27/04/2018
3:02Ketnet Hits - Summer Edition 2018VRT Brand Extensions
AL 30746-2
Compilatie
CD
29/06/2018
2:59VTM Kids - Best Of 2018Universal
5385937
Compilatie
CD
23/11/2018
»» alles tonen

SLM   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ewa ja30/09/2017Tip: 3 
Aba (SLM feat. Sparrow)27/01/2018Tip 
Kifesh24/03/2018Tip: 5 
Pech27/10/2018Tip 
Floes04/05/2019Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.75 (Reviews: 4)

franco1962
Member
*
Dat dit op een verzamelaar staat is niet te geloven, haalde niet eens de top

ericwyns
ultratop.be
*
Niet echt mijn ding ...

Mark1984
Member
****
Lekker plaatje wat in je kop blijft zitten.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.