Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Milo Meskens - Let You Go

Cover Milo Meskens - Let You Go
Digital
Doeba - (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:DOEBA
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Jean-Etienne Maillard
Milo Meskens
Producer:Jo Francken
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Jos Cold (Ik wil je niet meer kwijt)
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/11/2018 (Positie 36)
Laatste week notering:26/01/2019 (Positie 44)
Piekpositie:26 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:6275 (230 Punten)
Airplay:29/09/2018 / Piek: 15 / Weken: 16
Ultratip Bubbling Under:29/09/2018 / Piek: 3 / Weken: 6
In de landen:
be  Piek: 26 / Weken: 12 (V)

Tracks

21/09/2018
Digital Doeba - (UMG) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let You Go
  3:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54ContrastDoeba
5761882
Album
CD
30/03/2018
3:53Let You GoDoeba
-
Single
Digital
21/09/2018
3:53De Afrekening 65Universal
538.587-7
Compilatie
CD
09/11/2018
3:52MNM Big Hits 2019 Vol. 1Universal
538.675-4
Compilatie
CD
15/02/2019

Milo Meskens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Here With Me30/01/20162310
New Beginning15/04/2017925
Twenty One14/10/20171820
Stone Cold Liar03/03/20181318
Let You Go10/11/20182612
Ordinary (Regi & Milo Meskens)22/12/2018423
Ordinary (Acoustic)06/04/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Contrast07/04/2018829
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

Patrick3
Member
******
Topschijf

GeMes
Member
******
een beetje in stilte gelanceerd, maar zeker kwalitiatief in lijn van de vorige singles

gherkin
Member
****
Toch weer een zeer fijn plaatje van Milo Meskens.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.