Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aloe Blacc - Brooklyn In The Summer

Cover Aloe Blacc - Brooklyn In The Summer
Digital
XIX / Interscope 00602567491347
Digital
XIX / Interscope 00602567665700

Nummer

Jaar:2018
Label:INTERSCOPE
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Aloe Blacc
Jordan Palmer
Jake Scott
Jay Stolar
Producer:Jordan Palmer
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:16/06/2018 / Piek: 31 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 31 (V)
  Tip (W)

Tracks

27/04/2018
Digital XIX / Interscope 00602567491347 (UMG) / EAN 0602567491347
Toon detailsAlles beluisteren
1.Brooklyn In The Summer
  3:28
   
11/05/2018
Digital XIX / Interscope 00602567665700 (UMG) / EAN 0602567665700
Toon detailsAlles beluisteren
1.Brooklyn In The Summer
  3:28
2.Brooklyn In The Summer (Grand Scheme Mix)
3:28
3.Brooklyn In The Summer (Unplugged)
3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Brooklyn In The SummerXIX / Interscope
00602567491347
Single
Digital
27/04/2018
3:28Brooklyn In The SummerXIX / Interscope
00602567665700
Single
Digital
11/05/2018
Grand Scheme Mix3:28Brooklyn In The SummerXIX / Interscope
00602567665700
Single
Digital
11/05/2018
Unplugged3:28Brooklyn In The SummerXIX / Interscope
00602567665700
Single
Digital
11/05/2018

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
Hello World28/06/2014Tip: 56 
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019210
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/2019453
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/2019352
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Kirin
Member
****
Problemlos hörbar.

Chartsfohlen
Member
****
Hübscher neuer Titel von Aloe Blacc, der im Refrain ziemlich catchy daherkommt, seine Stimme meines Erachtens aber nur bedingt in Szene zu setzen vermag. Ansonsten ein ordentlicher Popsong, der mich im Radio ganz gewiss nicht stören würde. Ob er so viel Positives mit mir machen würde, weiß ich aber grad auch nicht so recht.

southpaw
Member
****
That sounds pretty cool.

Kamala
Member
*****
...Piano und Orgel geben hämmerd den Rhythmus und Aloe Blacc singt dazu was frisch und beschwingt tönt - schön und gut wenn nur nicht die traurige Message wäre...

gherkin
Member
****
Tof klinkend nieuw nummertje van Aloe Blacc.

drogida007
Member
****

Eine gute Produktion, seine neue Single. 4,4*
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.