Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Frank Sinatra - I'll Get By

Nummer

Jaar:1982
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
TenderlyIntermedia
qs5001
Album
LP
1982

Frank Sinatra   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Learnin' The Blues01/09/1955138
Same Old Saturday Night01/12/1955174
Granada01/11/1961204
Strangers In The Night04/06/1966118
That's Life21/01/1967152
Somethin' Stupid (Nancy & Frank Sinatra)08/04/1967216
The World We Knew (Over And Over)26/08/1967411
My Way Of Life28/09/196896
Let Me Try Again19/01/1974174
I Believe I'm Gonna Love You18/10/1975203
Theme From New York, New York12/07/1980311
L.A. Is My Lady (Frank Sinatra with Quincy Jones And Orchestra)01/09/1984244
Love And Marriage04/05/1991199
I've Got You Under My Skin (Frank Sinatra with Bono)01/01/1994295
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Way - The Best Of Frank Sinatra20/12/1997520
Romance16/02/2002115
Romance - Songs From The Heart24/02/2007991
Nothing But The Best24/05/2008596
Sinatra - Best Of The Best03/12/20112429
Ultimate Sinatra02/05/20157224
A Voice On Air 1935-195519/12/20152001
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.