Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Emma Bale - Cut Loose

Cover Emma Bale - Cut Loose
Digital
Sony 886447135143 (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:SONY
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Leon Palmen
Emma Bale
Nana Afriyie
Emilie Adams
Producer:Neil Comber
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/06/2018 (Positie 48)
Laatste week notering:06/10/2018 (Positie 48)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:3451 (403 Punten)
Airplay:02/06/2018 / Piek: 10 / Weken: 18
In de landen:
be  Piek: 20 / Weken: 19 (V)
  Piek: 29 / Weken: 10 (W)

Tracks

25/05/2018
Digital Sony 886447135143 (Sony) [be] / EAN 0886447135143
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cut Loose
  3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26Cut LooseSony
886447135143
Single
Digital
25/05/2018
3:26MNM Big Hits 2018 Vol. 3Universal
538.412-4
Compilatie
CD
22/06/2018
3:25Ultratop Hit Connection 2018.2Sony
19075866232
Compilatie
CD
06/07/2018
3:27Viva Vlaanderen presenteert Radio 2 Zomerhit 2018Mostiko
AL 30748-2
Compilatie
CD
03/08/2018
3:26Pure FM volume 9 - Good Music Makes Good PeopleUniversal
538.533-6
Compilatie
CD
26/10/2018
»» alles tonen

Emma Bale   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All I Want13/12/2014317
Run09/05/2015226
Fortune Cookie (Emma Bale feat. Milow)28/11/2015121
Worth It19/11/20161617
CuraÁao01/07/20172512
Cut Loose02/06/20182019
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My World Untouched05/09/20151039
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

Kirin
Member
*****
Richtig schmucker Elektropop.

Chartsfohlen
Member
****
Da kann ich leider die Euphorie nicht teilen. Für mich eine ordentliche Pop-Produktion, die mir aber doch deutlich zu luftig und harmlos daherkommt, als dass es mich "in den Bann ziehen" könnte. Ein zustimmendes Nicken habe ich dafür übrig, aber keine Begeisterung.

southpaw
Member
*****
Waberndes Liedchen, das einen von Beginn weg in den Bann zieht.

Mark1984
Member
*****
Relaxt plaatje.

Patrick3
Member
******
Topschijf

gherkin
Member
*****
Misschien wel het sterkste nummer dat Emma Bale ondertussen al op de wereld losgelaten heeft. Laat dit dus gerust maar wat scoren wat mij betreft.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.