Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Niels Destadsbader - Vlinders in haar buik

Cover Niels Destadsbader - Vlinders in haar buik
Digital
Mostiko 5411530818747 (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Miguel Wiels
Niels Destadsbader
Producer:Ronald Vanhuffel
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/12/2018 (Positie 48)
Laatste week notering:12/01/2019 (Positie 44)
Piekpositie:44 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:13334 (15 Punten)
Airplay:15/12/2018 / Piek: 29 / Weken: 7
Vlaamse top 50:08/12/2018 / Piek: 4 / Weken: 20
Ultratip Bubbling Under:08/12/2018 / Piek: 18 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 44 / Weken: 3 (V)

Tracks

30/11/2018
Digital Mostiko 5411530818747 (CNR) [be] / EAN 5411530818747
Toon detailsAlles beluisteren
1.Vlinders in haar buik
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21DertigMostiko
AL 30663-5
Album
CD
01/06/2018
3:21Vlinders in haar buikMostiko
5411530818747
Single
Digital
30/11/2018
3:21Dertig [Deluxe]Mostiko
AL 30663-9
Album
CD
07/12/2018
3:18MNM Big Hits 2019 Vol. 1Universal
538.675-4
Compilatie
CD
15/02/2019

Niels Destadsbader   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij bent van mij11/07/2009186
Vrij02/04/2011Tip: 39 
Hou je me vast31/12/2011Tip: 25 
Helemaal weg van jou19/05/2012Tip: 30 
Move tegen pesten (Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader)08/03/2014361
Groen21/06/2014Tip: 77 
Dansen15/11/2014Tip: 9 
Hey pa24/10/20151710
Vandaag25/06/2016Tip: 2 
Speeltijd29/10/2016376
Een beetje anders (Niels & Wiels)26/11/2016223
Skwon meiske (Niels & Wiels)01/04/20172111
Sara23/09/2017445
Tranen met tuiten09/12/2017Tip: 2 
Verover mij (Live)24/03/2018428
Ik ben van 't stroate (Live)28/04/2018353
Tokio (Live)12/05/2018Tip 
Als je gaat (Live)26/05/2018Tip 
Paradijs (Live)02/06/2018501
Gloria15/09/2018386
Vlinders in haar buik22/12/2018443
Door jou (Niels Destadsbader, Paul Michiels & Sarah Bettens)20/04/2019Tip: 1 
Mee naar boven18/05/2019322
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Speeltijd29/10/20161108
Dertig09/06/2018151
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

ericwyns
ultratop.be
****
Zonder twijfel één van de meest succesvolle Vlaamse zangers van het moment. Deze nieuwe singel gaat er ook bij mij in als zoete koek.
4+

sanremo
Member
****
gut

Patrick3
Member
******
Een pracht van een nieuwe single Kippenvel
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.