Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Paul Michiels - Shine

Cover Paul Michiels - Shine
Digital
CNR Legends 5411530818860 (be)

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Paul Michiels
Michael Garvin
Jeroen D'hoe
Producer:Jeroen Swinnen
Marc Bonne
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

07/12/2018
Digital CNR Legends 5411530818860 (CNR) [be] / EAN 5411530818860
Toon detailsAlles beluisteren
1.Shine
  3:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Ageless + Very Best Of & RaritiesCNR Legends
AL 306765
Album
CD
25/05/2018
3:14ShineCNR Legends
5411530818860
Single
Digital
07/12/2018

Paul Michiels   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Females (P.P. Michiels)14/03/1981285
One Day At A Time21/02/1998442
Song For Kosovo (Artists For Kosovo)01/05/199929
Forever Young03/02/2001288
Let Me Be Turned To Stone03/03/2001312
Daydream28/07/2001Tip: 10 
The Language Of Love (Patsy & Paul Michiels)16/11/2002Tip: 9 
Chains Of Love29/06/2013Tip: 59 
No Rewind05/10/2013Tip: 78 
I'm Doin' Well22/02/2014Tip: 57 
Downtown (Paul Michiels & Natalia)25/10/2014411
This Guy's In Love With You31/01/2015Tip: 60 
You Don't Know Me04/07/2015Tip: 88 
Apaxionado (Live)23/01/2016Tip 
Slow Down (Live)30/01/2016Tip 
Love You Like I Do (Live)06/02/2016Tip: 26 
Duizend keer (Live)13/02/2016Tip 
O Delusions (Live)20/02/2016Tip 
Let's Dance (Live)27/02/2016Tip 
Anoniem (Live)05/03/2016Tip 
Ageless19/05/2018Tip: 17 
Don't Hide From That Rain01/09/2018Tip: 40 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Inner Child11/04/19981011
Forever Young01/09/2001211
Magic In The House13/05/2006494
It's A Gas (Paul Michiels & Jeroen D'hoe)22/05/2010842
A Singer's Heart22/11/20141519
Ageless + Very Best Of & Rarities02/06/2018717
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.