Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aloe Blacc - My Way

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Hello World28/06/2014Tip: 56 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019213
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/2019306
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/2019355
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

qeeqag
Member
******
Richtig guter Song, aber irgendwie noch auf keinem Album erschienen. Und wohl auch keine Single-AUskopplung. Keine Ahnung, woher der kommt...
Erinnert ein bisschen an Bruce Springsteens "My City of Ruins"
Laatst gewijzigd: 16/06/2019 01:18

Widmann1
Member
*****
Den Song hat er am 26.05.18 bei Inas Nacht gesungen. Da hat Ina mal wieder einen guten Riecher gehabt, wobei er ja kein Newcomer oder Unbekannter ist. Jeder brauch doch ein bisschen Geld.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.