Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aloe Blacc - My Way

Cover Aloe Blacc - My Way
Digital
BMG Rights 4050538626766

Nummer

Jaar:2020
Label:BMG RIGHTS
Distributeur:BMG RIGHTS
Muziek/Tekst:Matt Prime
Jonas Jeberg
Aloe Blacc
Neil Ormandy
Producer:Matt Prime
Jonas Jeberg
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:11/07/2020 / Piek: 36 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:04/07/2020 / Piek: 37 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 37 (V)

Tracks

26/06/2020
Digital BMG Rights 4050538626766 / EAN 4050538626766
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Way
  3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30My WayBMG Rights
4050538626766
Single
Digital
26/06/2020

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Hello World28/06/2014Tip: 56 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019224
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/20191520
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/20193510
Never Be Alone (David Guetta & Morten feat. Aloe Blacc)03/08/2019Tip 
Snitch (Netsky & Aloe Blacc)03/08/2019Tip: 8 
I Do22/02/2020Tip 
My Way04/07/2020Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.25 (Reviews: 8)

Kirin
Member
****
„Blinded by faith“ ist aber nie gut.

pwill
Member
******
Großartige Hymne. Da fahr ich drauf ab. Ein Klassiker der Zukunft. Wenn die Gospelstimmen dazukommen, dann packt er zu, der Song. Damit kriegt er einen. Jedenfalls mich.
Ganz sicher nicht alle hier auf hitparade.ch...

gherkin
Member
*****
De laatste tijd scoort Aloe Blacc vooral als gastartiest bij dansbare muziek, maar z'n eigen muziek is ook nog altijd wel dik de moeite. Zoals bijvoorbeeld dit heel straffe nummertje.

Kamala
Member
******
I'm gonna do it my way too!!!

drogida007
Member
*****

Oh ja, mit diesem neuen Song hat er mich erwischt...

Chartsfohlen
Member
*****
Na, das ist jetzt aber in der Tat erstaunlich, dass dieser Track hier offenbar schon seit mindestens zwei Jahren existiert und jetzt doch noch ein Video und einen Single-Release spendiert bekommt. Ich kann hier die zögerliche Herangehensweise nicht so ganz nachvollziehen, denn der Song passt sehr gut zu Aloe Blacc und hat auch seine Hit-Qualitäten. Eingängig, hymnisch, kraftvoll - eine komplett runde Sache.

qeeqag
Member
******
Richtig guter Song, aber irgendwie noch auf keinem Album erschienen. Und wohl auch keine Single-AUskopplung. Keine Ahnung, woher der kommt...
Erinnert ein bisschen an Bruce Springsteens "My City of Ruins"
Laatst gewijzigd: 16/06/2019 01:18

Widmann1
Member
*****
Den Song hat er am 26.05.18 bei Inas Nacht gesungen. Da hat Ina mal wieder einen guten Riecher gehabt, wobei er ja kein Newcomer oder Unbekannter ist. Jeder brauch doch ein bisschen Geld.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.